D Darlene Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2017 17 3 37 3 Haziran 2021 Konu Sahibi Darlene #1 Arkadaşlar göbeğimi eritmek için spor yapıyım dedim ama karnımın içinde acı oluştu. Bu normal mi?
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.523 24.153 3 Haziran 2021 Konu Sahibi Darlene #2 Darlene .!.: Arkadaşlar göbeğimi eritmek için spor yapıyım dedim ama karnımın içinde acı oluştu. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Hamsa karniniz, yeni basladiysaniz normaldir. Spor oncesi ve sonrasi esneme hareketleri yapmiyorsaniz kaslarinizi zedelemis olma ihtimaliniz yuksek. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Darlene .!.: Arkadaşlar göbeğimi eritmek için spor yapıyım dedim ama karnımın içinde acı oluştu. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Hamsa karniniz, yeni basladiysaniz normaldir. Spor oncesi ve sonrasi esneme hareketleri yapmiyorsaniz kaslarinizi zedelemis olma ihtimaliniz yuksek.
D Darlene Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2017 17 3 37 3 Haziran 2021 Konu Sahibi Darlene #3 Esneme yapmadım ztn bugun başladım artık yaparım tşkler Olumlu oy 0 Olumsuz oy