Spor salonuna yazılmaya karar verdim amaa

ozlemsss381

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
93
36
28
Arkadaşlar merhaba. Ben yillarca kilo alamamis biri olarak her yolu denedim spor harici fakat 23 yasindayim omrum boyunda 50 kilonun uzerine cikamadim. 50 bile zor oldum suan 46 kiloyum. En son denemedigim tek sey spor salonuydu. Bugun kaydi mi yaptirdim. Deneyenler ve benim gibi kilo alamayanlar da olumlu sonuc veriyor mu spor ? Burde protein tozlari hakkinda ne dusunuyorsunuz. Tesekkur ederim simdiden

Protein tozu gibi şeyler kullanmayın bence Allah korusun böbrek yetmezliği yapıyor..

Arkadaşlar merhaba. Ben yillarca kilo alamamis biri olarak her yolu denedim spor harici fakat 23 yasindayim omrum boyunda 50 kilonun uzerine cikamadim. 50 bile zor oldum suan 46 kiloyum. En son denemedigim tek sey spor salonuydu. Bugun kaydi mi yaptirdim. Deneyenler ve benim gibi kilo alamayanlar da olumlu sonuc veriyor mu spor ? Burde protein tozlari hakkinda ne dusunuyorsunuz. Tesekkur ederim simdiden
Dr gittiniz ve bir sorun yoksa vücudunuzun sağlıklı hali budur. Dr lar genelde 25 yaşından sonra kilo alımını normal bulur olmadı evlenince alırsın gözüyle bakar o da olmadı şükret haline derler bana öyle söylemişti. Sporun etkisi olur eğer alamazsınız da çok dert etmeyin . Boyunuz kaç ki bu kadar taktiniz

Dr gittiniz ve bir sorun yoksa vücudunuzun sağlıklı hali budur. Dr lar genelde 25 yaşından sonra kilo alımını normal bulur olmadı evlenince alırsın gözüyle bakar o da olmadı şükret haline derler bana öyle söylemişti. Sporun etkisi olur eğer alamazsınız da çok dert etmeyin . Boyunuz kaç ki bu kadar taktiniz
1 67 68 cok zayifim burde hatlarim belli degil. Cubuk gibisin lafini duymaktan gina geldi artik

Sakın öyle birşey içme hayatın biter ilk baslarda anlamzsin herşey güzel gider protein tozunu bırakınca anlarsın cnm çok tehlikeli çok arkadaşımın başına geldi bi de dünya kadar para verdiler parası batsın önemli olan saglik

1 67 68 cok zayifim burde hatlarim belli degil. Cubuk gibisin lafini duymaktan gina geldi artik
Ben de 172 boyunda 55 kiloydum şuan hamileyim dört buçuk ayı geride bıraktım bir hafta sonra tam beş aylık olacak ama ben hala eski kiyafetlerimi giyebiliyorum öyle bi kilo alımı yaşamadım sanırım bundan sonra kilo almaya başlarım. Yani demek istediğim bazı şeyler genetik benim genlerim böyle.dugunum de herkes kv gelin güzel ama çok zayıf neyse evlenince alır zaten . kafanıza takmayın sağlıklı beslenin bir rahatsizliginiz yoksa insanların ne dediğini onemsemeyin. Etrafimdaki insanlar ailem kv vs ben zayifim diye sağlıklı çocuk doguramayacagimi düşündüler hep ve beni bile buna inandirdilar uzun bi süre çocuk sahibi olmak bile istemedim çünkü eğer Allah korusun bişey olursa beni suçlarlar diye ve ben de kendimi suclardim.

Ayrıca protein tozundan uzak durun. DNA yapiniza zarar verip harabiyete neden oluyor üstelik Allah korusun ilerde dogacak çocuklarınızın sağlıklı olma ihtimalini çok düşük seviyelere cekersiniz. Genelde erkekler kullandığı için yapılan araştırmalarda bu tespit edilmiş.

Bence o kadarda takma bende 46 kiloydum en son 50 oldu ve 50 den yukari cikamiyordum 3 4 yil arayla ostrojen hormonum yukseliyor yani ikiye katliyor suan kilo verecegim diye ugrasip duruyorum bu daha kotu birseymis keske o kiloda kalsaydim eglenmeye devam etselerdi diyorum zayif diye :KK43:

Canım kilo almak başka bir şey kas kazanmak farkli bir şey ben 51 den 48 e düştüm ama şu an kastan dolayı daha kilolu duruyorum diyetisyen idealini 54 kilo diyo ama hareketli olduğum için kilo alamiyorum :). Kilo almak kaloriyle alakalıdır aldığın kalori yaktığın kaloriden fazla olacak. Protein tozu da şöyle günlük alman gereken protein miktarının altında kalıyorsan kullan ama o toz sana tek basına kilo aldırmaz şu asamada gerek yok onun yerine yumurta ye süt ürünleri sebze tüket bunlara ek olarakta bazi içecekler oluyor besin değeri yüksek mesela Sek Proteinli süt,herbealife gibi diyetisyenler bilir onlara sormak lazım

O protein tozlarını genellikle profesyonel sporcular ya da vücut gelistiriciler kullanıyor.Zarari var mıdır bilmiyorum ama gerek yok salondakilere bakma sen.Onun yerine protein bar al( 20 grda 12 gr protein olan çikolatalar) ya da proteinli süt al. Alternatif supplement çok

X