Selamlar,ağırlık çalışmadan kas yapamazsınız...benimde bir spor salonum var ve eğitmenim.bir gün kardiyo bir gün ağırlık çalışmalısınız tabikide beslenme çok önemli...merhabalar. ben yaklaşık 2 Yıldır spor yapıyorum ve bunun 1 yılı kilo vermekle geçti. şimdi kas için uğraşıyorum özellikle karın kası baya istiyorum. evde 1 gün salonda 3 gün olmak üzere haftada 4 gün çalışıyorum. gittiğim spor salonu sırf Kadınlara özel ve daha çok kilo vermeye odaklı Ancak benim kilo sorunum yok, boyumla kilom Arasında sekiz kilo fark var. ve spor salonunda aerobik ve pilates yaptırıyorlar sürekli, ağırlık çalışmıyoruz. ben kas istiyorum dediğim halde hoca bana da aerobik Yaptırıyor, bazen pilates yapıyoruz. sorum böyle bir çalışmadan kas açısından verim alır miyim? yoksa fitness salonuna yazılsam daha mi iyi olur? bizim eve yakın bir spor salonu var ancak o da daha çok boxa ve erkekler için kas yapmaya odaklı üstelik kadın erkek Karışık yapıyor ne yapsam karar veremedim?
Bu gordugunuz asiri kasli erkekler bile haftanin belli zamanlarında cardio yapiyorlar ki yag oranlari yukselmesin. Cunku yağ olursa kasiniz olsa bile gorunmez. Sizin yapmaniz gereken bir gün cardio bir gün kas egzersizi. Ben suan oyle yapiyorum ve kaslarım gorunmeye basladi size link atabilirim istersenizmerhabalar. ben yaklaşık 2 Yıldır spor yapıyorum ve bunun 1 yılı kilo vermekle geçti. şimdi kas için uğraşıyorum özellikle karın kası baya istiyorum. evde 1 gün salonda 3 gün olmak üzere haftada 4 gün çalışıyorum. gittiğim spor salonu sırf Kadınlara özel ve daha çok kilo vermeye odaklı Ancak benim kilo sorunum yok, boyumla kilom Arasında sekiz kilo fark var. ve spor salonunda aerobik ve pilates yaptırıyorlar sürekli, ağırlık çalışmıyoruz. ben kas istiyorum dediğim halde hoca bana da aerobik Yaptırıyor, bazen pilates yapıyoruz. sorum böyle bir çalışmadan kas açısından verim alır miyim? yoksa fitness salonuna yazılsam daha mi iyi olur? bizim eve yakın bir spor salonu var ancak o da daha çok boxa ve erkekler için kas yapmaya odaklı üstelik kadın erkek Karışık yapıyor ne yapsam karar veremedim?
Merhabalar bence Superslowzone kişisel kas güclendirme egzersizlerini arastirabilirsinmerhabalar. ben yaklaşık 2 Yıldır spor yapıyorum ve bunun 1 yılı kilo vermekle geçti. şimdi kas için uğraşıyorum özellikle karın kası baya istiyorum. evde 1 gün salonda 3 gün olmak üzere haftada 4 gün çalışıyorum. gittiğim spor salonu sırf Kadınlara özel ve daha çok kilo vermeye odaklı Ancak benim kilo sorunum yok, boyumla kilom Arasında sekiz kilo fark var. ve spor salonunda aerobik ve pilates yaptırıyorlar sürekli, ağırlık çalışmıyoruz. ben kas istiyorum dediğim halde hoca bana da aerobik Yaptırıyor, bazen pilates yapıyoruz. sorum böyle bir çalışmadan kas açısından verim alır miyim? yoksa fitness salonuna yazılsam daha mi iyi olur? bizim eve yakın bir spor salonu var ancak o da daha çok boxa ve erkekler için kas yapmaya odaklı üstelik kadın erkek Karışık yapıyor ne yapsam karar veremedim?
Fitnes daha mantikli. Kardiyo agirlik yer hareketleri ve bol mekik.merhabalar. ben yaklaşık 2 Yıldır spor yapıyorum ve bunun 1 yılı kilo vermekle geçti. şimdi kas için uğraşıyorum özellikle karın kası baya istiyorum. evde 1 gün salonda 3 gün olmak üzere haftada 4 gün çalışıyorum. gittiğim spor salonu sırf Kadınlara özel ve daha çok kilo vermeye odaklı Ancak benim kilo sorunum yok, boyumla kilom Arasında sekiz kilo fark var. ve spor salonunda aerobik ve pilates yaptırıyorlar sürekli, ağırlık çalışmıyoruz. ben kas istiyorum dediğim halde hoca bana da aerobik Yaptırıyor, bazen pilates yapıyoruz. sorum böyle bir çalışmadan kas açısından verim alır miyim? yoksa fitness salonuna yazılsam daha mi iyi olur? bizim eve yakın bir spor salonu var ancak o da daha çok boxa ve erkekler için kas yapmaya odaklı üstelik kadın erkek Karışık yapıyor ne yapsam karar veremedim?