Spor salonu sorunsalı, ne yapsam bilemedim?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
merhabalar. ben yaklaşık 2 Yıldır spor yapıyorum ve bunun 1 yılı kilo vermekle geçti. şimdi kas için uğraşıyorum özellikle karın kası baya istiyorum. evde 1 gün salonda 3 gün olmak üzere haftada 4 gün çalışıyorum. gittiğim spor salonu sırf Kadınlara özel ve daha çok kilo vermeye odaklı Ancak benim kilo sorunum yok, boyumla kilom Arasında sekiz kilo fark var. ve spor salonunda aerobik ve pilates yaptırıyorlar sürekli, ağırlık çalışmıyoruz. ben kas istiyorum dediğim halde hoca bana da aerobik Yaptırıyor, bazen pilates yapıyoruz. sorum böyle bir çalışmadan kas açısından verim alır miyim? yoksa fitness salonuna yazılsam daha mi iyi olur? bizim eve yakın bir spor salonu var ancak o da daha çok boxa ve erkekler için kas yapmaya odaklı üstelik kadın erkek Karışık yapıyor ne yapsam karar veremedim?

Cevabı kendin vermişsin aslında ilgin varsa kick boxa başlamanı öneririm, ben çok verimini almıştım. Haa ilgim yok dersen de ağırlık alıp bence evde de gayet çalışıp kas yapabilirsin.

Selamlar,ağırlık çalışmadan kas yapamazsınız...benimde bir spor salonum var ve eğitmenim.bir gün kardiyo bir gün ağırlık çalışmalısınız tabikide beslenme çok önemli...

Selamlar bayanlara özel spor salonu arayan arkadaşlar, sağlıklı yaşam ve spor merkeZi var faceden beğenip bilgi alabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman ve bu tarz sıkıntılarınız varsa evde yapmanızı öneririm. Youtube'da çok kaliteli ve yararlı içerikler var. Spor salonlarına da para vermezsiniz. Yeter ki azim edin ve isteyin. Ben birkaç yıl önce bu şekilde 3 ayda 10 kilo vermiştim.

Sporu düzenli yapabilmek için gerçekten en önemlisi rahat hareket edebilceğiniz bir yer olması. 2 aydır sadece bayanlara hizmet veren bir salona gidiyorum Kadıköy'de.... ismi. Ayrıca epilasyona kadar ilgileniyorlar :)) Senin konumuna ters sanırım burası ama ben salonu ... diye bi sitede buldum, oradan yönlendirme yaptılar ve üye oldum. Sende bir bak istersen siteye illa ki yardımcı olacakları yerler vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gordugunuz asiri kasli erkekler bile haftanin belli zamanlarında cardio yapiyorlar ki yag oranlari yukselmesin. Cunku yağ olursa kasiniz olsa bile gorunmez. Sizin yapmaniz gereken bir gün cardio bir gün kas egzersizi. Ben suan oyle yapiyorum ve kaslarım gorunmeye basladi size link atabilirim isterseniz

Merhabalar bence Superslowzone kişisel kas güclendirme egzersizlerini arastirabilirsin

Fitnes daha mantikli. Kardiyo agirlik yer hareketleri ve bol mekik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…