Spor salonu konusunda ne yapmalıyım ?

Çok haklısınız gerçekten Ben kan testi yaptırdım 21 yaşında olmama rağmen çoğu şeyim yüksek ve sınırda ;( kanımda yağlanma varmış salı günü diyetle destekleyeceğim ve ölçüm yaptırdığım kağıdı götüreceğim bakalım umarım ilgilenir ya peki bu hocalarınız nasıl uzaktan program yapıyorlar acaba ?
Hocalar oldukça kaliteli ve şampiyon olmuş hocalar. Sizi tanıma amaçlı konuşuyorlar, ve sağlığınız hakkında bilgi alıyorlar matabolizma hızınızı, yağ oranınızı, kan tahlillerinizi inceliyorlar. Ve boydan resim istiyorlar. Sizi inceledikten sonra ve size soruyorlar neler istiyorsun fiziğinde diye ?
Mesela sen yağ oranını düşürmek kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum diyorsun. Senin isteklerine ve gösterdiğin sağlık sonuçlarına göre sana hem BESLENME hemde SPOR PROGRAMI hazırlıyorlar. Neler yemen gerektiğini yazıyorlar hem spor öncesi hem spor sonrası neler yemen gerektiğini. Ve bünyene göre yapacağın hareketleri.
Sana mail yoluyla atıyorlar program ve beslenmeyi videolarına kadar hareketlerin açıklamalarınıda yazıyorlar.
Yani buradan anlayacağın hocalar aşırı detaycı ve öğrencilerinin üstüne düşüyorlar eğer ki sizde kendinize güveniyorsanız disiplinli olup ağzınızı tutup hocaların dediklerine uyarsanız 8 haftalık değişimi görmemek mümkün değil.
Ve telefonda sürekli iletişim halinde kalacaksın hocayla sürekli sana soracak nasıl oldu neler yapıyorsun diye.
Tam motivasyon kaynağı.

Eğer spor salonunuzdaki hocalar ilgilenmiyorsa uzaktan eğitim ile kaliteli hocalardan program beslenme alıp hedefinize ulaşabilirsiniz.

Doğru program vermiş bence.. ben de çok gittim salonlara... haftada en az 3 gün gitmelisin ama canım bunu unutma... zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)

Visenyaa Visenyaa merhaba
Aslında özelden mesaj atmak istedim ama kapalıydı.
Soracağım konuyla ilgili bir topikte açtım ancak hiç cevap alamadım.
Bir süredir salona spora gidiyorum ama beslenmeme dikkat etmediğim için kilo veremedim.
65 kiloyum. 165 boyundayım. Yüzde 33 oranında yağ var vücudumda.
Sıfırdan başlamaya karar verdim. Artık beslenmeme de dikkat ediyorum. Salonda bana şu şekilde bir program verdiler. Şimdi 2 hafta aralıksız kardiyo yapacağım. Haftada 4 gün. 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve normal bisiklet şeklinde. Sonra da bazı günler karın hareketi bazı günler ters mekik bazı günler squat dediler. Bu program uygun mı sizce

Spor konusunda çocukluğumdan beri bir çok spor yaptım. Şuan fitness yapıyorum. Hem sağlığım açısından faydasını görüyorum hem de fizik açısından çekici bir görüşü korumuş oluyorum. Spor salonu konusuna gelince eğer ki kalabalık bir şehirde yaşıyorsan spor salonları da kalabalık olucağı için kullanım yapacağın her spor aletinde en az 5 tane olması gerekiyor. Çünkü öbür türlü sıra bekleyince spor hevesin kaçıyor.

Visenyaa Visenyaa merhaba
Aslında özelden mesaj atmak istedim ama kapalıydı.
Soracağım konuyla ilgili bir topikte açtım ancak hiç cevap alamadım.
Bir süredir salona spora gidiyorum ama beslenmeme dikkat etmediğim için kilo veremedim.
65 kiloyum. 165 boyundayım. Yüzde 33 oranında yağ var vücudumda.
Sıfırdan başlamaya karar verdim. Artık beslenmeme de dikkat ediyorum. Salonda bana şu şekilde bir program verdiler. Şimdi 2 hafta aralıksız kardiyo yapacağım. Haftada 4 gün. 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve normal bisiklet şeklinde. Sonra da bazı günler karın hareketi bazı günler ters mekik bazı günler squat dediler. Bu program uygun mı sizce
Evet oldukça uygun bir program. Yağ oranınızı azalttıktan sonra güzel bir sıkılaşma programına başlattıracaklar sizi oldukça güzel. Fakat beslenme hiçbir zaman düzenli olmadığı sürece ne yağ oranınızı düşürebilirsiniz nede hedeflerinize ulaşabilirsiniz. O yüzden disiplinli olun.

Evet oldukça uygun bir program. Yağ oranınızı azalttıktan sonra güzel bir sıkılaşma programına başlattıracaklar sizi oldukça güzel. Fakat beslenme hiçbir zaman düzenli olmadığı sürece ne yağ oranınızı düşürebilirsiniz nede hedeflerinize ulaşabilirsiniz. O yüzden disiplinli olun.
Çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle daha disiplinli olacağım.

ben spor salonunda kardiyo yapmaktan çok sıkılıyorum açıkçası. O yüzden daha çok grup derslerine girmek istiyorum. İnternette gezinirken fit in class diye bir site keşfettim. Tek bir üyelik alarak farklı birçok grup dersine katılabiliyorsunuz üstelik fiyatı da çok uygun. Benim gibi kardiyodan sıkılanlara tavsiye ederim

ben spor salonunda kardiyo yapmaktan çok sıkılıyorum açıkçası. O yüzden daha çok grup derslerine girmek istiyorum. İnternette gezinirken fit in class diye bir site keşfettim. Tek bir üyelik alarak farklı birçok grup dersine katılabiliyorsunuz üstelik fiyatı da çok uygun. Benim gibi kardiyodan sıkılanlara tavsiye ederim
Güzel düşünmüşsünüz tebrikler. Daha çok motivasyon artar grup derslerinde.

Visenyaa Visenyaa Merhaba bende yeni başladım boyum 1.68 kilom 84. Bana önerilen programda 20dk yürüyüş. 10dk bisiklet. 20dk cross. 5dk twist ve diğer egzersizler. Egzersizlerin set sayısı değişiyor belimdeki rahatsızlıktan dolayı. Ama genellikle 2*20 yada 3*8. Sizce doğru mu?

Visenyaa Visenyaa Merhaba bende yeni başladım boyum 1.68 kilom 84. Bana önerilen programda 20dk yürüyüş. 10dk bisiklet. 20dk cross. 5dk twist ve diğer egzersizler. Egzersizlerin set sayısı değişiyor belimdeki rahatsızlıktan dolayı. Ama genellikle 2*20 yada 3*8. Sizce doğru mu?
Merhaba. Programdaki egzersiz setleriniz oldukça ideal. 2 ve 3 set 12 8 tekrarlar iyidir.

X