Var böyle hocalar çok iyi bilirim. Kardeşimin en yakın arkadaşının annesi spor salonuna gidiyor sözde. Bir gün onlara gittiğimde spor üzerine konuştuk neler yaptıklarını sordum. Bayan biraz 100 kg üzerinde olsa gerek kilolu bayağı. Pilates topunu verip birşeyler yaptırıyorlarmış. (Pilates) Ve mekik çektiriyormuş hoca. Size bu yağlarla mekik çektiriyor öyle mi dedim ? Ve koşu bandı bisiklet cardıosal hiçbirşey yapmadan neyin pilatesi, mekiği bu dedim ? Uzun uzun anlattım.
Bayanın yağ oranı fazla olduğu için mekik çekerken sakatlanma ve kalpte sızlanmalar oluşmuş.
Hoca sıradan voleybolcuymuş meğersem. Size beslenme yazmadan beslenme hakkında bilgi vermeden önüne gelen bir hareketi yaptıran hocaya ne kadar inanılır ki dedim? Faydasını asla göremeyeceksiniz paranıza yazık olacak dedim.
2 3 ay giitti nafile hiçbir değişiklik yok.
Diyeceğim o ki, hanımlar kesinlikle bir diyetisyene gidin. Yağ oranınızı, metabolizma hızınızı ölçtürün sağlık kontrolünden geçin hocanıza verin o kağıdı o size göre hocaysa eğer adam gibi program yazar beslenme ve sporla beraber.
Beslenmeyi atlayanlara hoca diyemiyorum maalesef.
Eğer ki, evinizde aletleriniz yok ise spor salonunda çalışmak istiyorsanız hocanız ilgilenmiyorsa çok değerli hocalarım var uzaktan eğitim hem beslenme hemde antrenman programı hazırlıyorlar size. Size hazırladığı programları alın yanınıza spor salonunuda sadece alet olarak kullanın.
Favori hocamın bir öğrencisiyle 8 haftalık değişimini sizlerle paylaşmak isterim.
Eki Görüntüle 1772844