Spor salonu bulamadım!

siyahmatmazel

Fe-firrû ilâllah..
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
20
0
Arkadaşlar İstanbul zeytinburnunda oturuyorum bi çok spor salonunu aradım ama çogu bayan erkek karışık ben kapalı olduğum için ayrı olmasını istiyorum spor salonu bilgisi olan varsa yardım lütfen

:KK4:Arkadaşlar selam,

Ben Altunizade tarafında oturuyorum anadolu yakası :)
Portakal spor salonu hakkında yeni fark ettim bilgisi olan var mı ? b-fıt tarzı bır yer sanırım...b-fıt fıyatları cok geldi bana kosuyolunda gidip sormuştum aylık cok yuksek verdıler bırde ılla 6 aylık yada senelık uyelık ıstıyor ... ben yaz gelıyor zaten en fazla 1 ay gıtmek ıstıyorum fazla kılom yok bıraz toparlanmak ve 3 -4 kılo vermek ıstıyorum dıyet de yapıcam portakal spor salonu deneyımı olan var mı ? ve fıyatları nedır yardımcı olursanız cok sevınırım.[/B]..

STORY LIFE CLUP BEYLİKDÜZÜ Tesisine eşimle birlikte yapmış olduğumuz 1 senelik tesis üyeliğimizi, toplam 5 ay kullanarak hedefimize ulaştık smile ifade simgesi Kalan 7 aylık süreyi ise devir ediyor olacağız. Sauna, Hamam,Fitness kardio, ağırlık çalışmaları, Havuz kullanımı, Jakuzi kullanımı, Duş/ Banyo, Soyunma odaları vs tüm haklardan yararlanabiliyor olacaksınız hem de haftanın her günü hafta için akşam 11 e kadar hafta sonu ise akşam 10 a kadar kullanım serbest... İlgilenen arkadaşlar var ise geri dönüş yapabilirler

X