Arkadaşlar biliyorum bu konuların yeri burası değil ama diğer bölümlerde kimse cevap vermiyor..
Başlıktan anlaşıldığı üzere kilo vermek istiyorum, ideal kilomdan yaklaşık 12-15 kg fazlam var ve tabiiki spor da şart. Ben daha önce diyetisyene gittim ama bir ay sonra bıraktım .. Ve herkes vücudunu tanır benim derdim sadece yememek değil,asıl spor bunu anladım. Ve b-fit e yazıldım bir haftam doldu.. Aynı zamanda sıkı olmasa da diyete başladım..
Not: Allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum ve hamilelikten önce fazlalıklarımdan kurtulmam lazım, çünki birde bu kilomun üzerine fazla kilolar alırsam ciddi bunalıma girerim zaten bunalımdayım
hem de sağlığım içinde zayıflamam en doğrusu..
Şimdi sizlere sormak istediklerim şunlar,
1. B-fit e gidenler varsa içinizde deneyimlerinizi fayda görüp görmediginizi öğrenmek istiyorum,
2.Benim kilolarım kalça basen bacakta ağırlıklı ve ne yazık ki bacaklarım çok kalın,etim çok fazla gevşek (tabiri caizse puding kıvamı diyim :) ) ve enn ileri derecede selülit problemim var bacaklarımda komple ve sıkmadan belli
Squat ı bilenler varsa aranızda bacakları kaslandırıp kalınlaştırıyormuş diye okudum birkaç yerde, eğer ben bu durumda squat yaparsam bacaklarım kaslanıp kalınlaşırmı yoksa zaten gevşek ve yağ oranı çok olduğu için kaslanıp incelirmi?
3.Bunların dışında b-fit e haftada 5 gün gitmek şartıyla ek olarak ne tavsiye edersiniz spor olarak (özellikle kalça basen bacak inceltmeye yönelik ?
(Bilmeyenler için B-fit bayanlara özel bir spor salonu, aletlerle yarım saat istasyon tekniğiyle kardio yapıyorsunuz ve inanılmaz efor ve ter atıyorsunuz daha doğrusu atıyorum. İncelme ve sıkılaşma hedefliyorlar kilo kaybı iddiaları yok fakat gidenler ayda en az 15-20 cm ve daha fazla inceliyorlar )