• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor ile sıkılaştırabilirmiyim? yapan var mı?

maklub

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
5
0
36
Hatay
ben 19 yasındayım boyum 1.70 ve kilom 58 kollarım bacaklarım belim sırtım incecik yalnız gökten inmiş gibi nereye ait oldugu belli olmayan görünen göğüslerim var zayıfım ve göğüslerim çok büyük bu yüzden sarkma yaptılar genetik olarak büyük bizim sülalede. dışarıda çok aşırı dikkat çekiyor ve çok sallanıyorlar çünkü sıkı değiller izlediğim videolara göre sarkma derecesi 1. derece yani hafif.dogru düzgün sütyen bulamıyorum kendime minimizer alıcam hepsinin ortasında dikiş var gencim ben dar badi giyiyorum dikişler belli oluyo o zamanda kötü görünüyo. bu yaştada ameliyat olmak çok mantıklı gelmiyor büyümeye devam eder diye düşünüyorum çünkü halamda benim yaşımdayken göğüsleri böyle imiş sonra daha da büyümüş sırt agrısından doktoru göğüs ameliyatına zorladı gibi oldu o derece büyüklerdi.vede ileride cocuk vs oldugunda tekrar form kaybedeceklerini düşünüyorum.düzenli olarak spor yapsam göğüs kası ve göğüs yagı yakmak için( şınav hareketleri mesela) küçülür ve dikleşirmi ? veya ameliyat mı önerirsiniz

merhaba gittiğim spor salonundaki hocaya bi sorayım bunu, sana bilgi veririm. gögüs çalıştıran aletler mevcut salonda ama, bu daha çok gögüs kası çalıştırmak, büyütmek adına kullanılır. ama belki dikleştirmek, toparlamak adına da kullanılabiliyordur bilemiyorum. bi danışmakta fayda var. geceleri sütyensiz yatma, bu sarkıklaşmasını hızlandırır. üzülme, ameliyatsız bi çaresi vardır umarım. kimisi çokluğundan, kimisi yokluğundan dertli :) benim yok mesela :(

ben 19 yasındayım boyum 1.70 ve kilom 58 kollarım bacaklarım belim sırtım incecik yalnız gökten inmiş gibi nereye ait oldugu belli olmayan görünen göğüslerim var zayıfım ve göğüslerim çok büyük bu yüzden sarkma yaptılar genetik olarak büyük bizim sülalede. dışarıda çok aşırı dikkat çekiyor ve çok sallanıyorlar çünkü sıkı değiller izlediğim videolara göre sarkma derecesi 1. derece yani hafif.dogru düzgün sütyen bulamıyorum kendime minimizer alıcam hepsinin ortasında dikiş var gencim ben dar badi giyiyorum dikişler belli oluyo o zamanda kötü görünüyo. bu yaştada ameliyat olmak çok mantıklı gelmiyor büyümeye devam eder diye düşünüyorum çünkü halamda benim yaşımdayken göğüsleri böyle imiş sonra daha da büyümüş sırt agrısından doktoru göğüs ameliyatına zorladı gibi oldu o derece büyüklerdi.vede ileride cocuk vs oldugunda tekrar form kaybedeceklerini düşünüyorum.düzenli olarak spor yapsam göğüs kası ve göğüs yagı yakmak için( şınav hareketleri mesela) küçülür ve dikleşirmi ? veya ameliyat mı önerirsiniz

merhaba canım,19 yaşında benimde aynen tarif ettiğin gibi büyük ve sarkmış göğüslerim vardı.şuan 25 yaşındayım.bizim ailede de genetik büyük göğüs.hiçbir dekolte kıyafetimi giyemezdim südyen takmadan.yıllardır düzenli olarak fitness sporu yapıyorum.özellikle ağırlık ve göğüste çalışıyorum.ancak bu sporların göğüs dikleştimeye pekde etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim.ancak göğsünün üst kısımları baya bir sertleşiyor,sallanma dediğimiz olay kısmen azalıyor,göğüs azda olsa toplanıyor.ancak sporu kısa bir dönem bile bırakma durumunda kalsan göğüsler tekrar yumuşuyor ve bu defa daha beter deformasyona uğruyor ayrıca çatlaklar oluşuyor..bende yıllarca senin gibi sporla toplamaya çalıştım göğüslerimi, ancak artık olacak gibi değildi,bende mecburen ameliyat oldum.şuan çok memnunum,iyikide ameliyat olmuşum diyorum.bana kalırsa eğer iailen destek veriyorsa,imkanında varsa boyuna-kilona uygun bir protezle göğüslerini toplatabilirsin,yaşın meme ameliyatı için gayet uygun bence.

hay allahım olan bir dertli, olmayan bir dertli (ben mesela) :)
umarım en kısa sürede bir çözüm bulabilirsiniz

Canim merhaba,
Benimkiler cok kucuktu ben buyuttum ama yillarca buyutmek icin spor dair her yolu demins bir bayan olarak yukardaki arkadasin dediklerine katiliyorum.spor belki biraz ise yariyor ama birakinca kaslar yumusuyor ve sarkiyor daha dogrusu kas dokun yag dokusuna donusuyor kullanilmadigi icin buda sarkik yumusak bi goruntu veriyor tavsiye etmem.yasin cok kucuk bence meme kucultme olayini bebekten sonra yaptirmalisin cunku cidden sutten sonra meme coksarkiyor bosaliyor.zaten doktorda der eger cok ciddi degilse durumun bekleyelimdie..
Kilon 58 mis belki 53 falan olsan citi piti bi kiz belki gogustende verirsin.birde cokiyi bir spor salonuna yazilmani ve spor kocu ile duzenli olarak gogus calismani birde duzenli kosmani tavsiye ediyorum.goguslerin sarkmamasi icin hani su gazli bezler varya onu susyenin ustunden siki siki sar ve sabitle boylelikle hem hareket etmezler hem sarkmazlar.bi arkasiminda buyuk gogusleri vardi sarardi 35 yasina kadar gogusleri dimdikti.umarim yardimci olabilmisimdir,saglicakla kal

Sevgili Maklub,

Mesajlarında bahsettiğin problemin ben çok önemli bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bence öncelikle eşinin fikrini almalısın erkekler bu tip göğüslerden çok hoşlanırlar. Belki onun için çok önemli olacak.

herkese merhaba bende de aynı sorun var emzirme sonrası göğüslerim sarktı salatalık gibi:(( iğrenç görünüyorlar ki benim için çok öenmliydi göğüslerim. yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim göğüs botoksu denilen birşey varmış. şimdi bunu araştırıyorum kuzenim kıbrısta yaptırıcaktı burda varmı bilmiyorum henüz. ama işe yaradığı kesin..

Back