• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor ayakkabısı üstten delinen var mı?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Artık sıkıldım bu durumdan.Tırnaklarım uzun değil ince çorap giymem ayakkabı sıkı değil ama nasıl oluyorsa sağ ve soldaki son iki parmak hizasında ayakkabılarım deliniyor.Bu nasıl olabilir?200-300ede aldığım ayakkabıyada aynısı oldu 100e aldığımada sırf bu yüzden çöpe ayakkabı atmaktan sıkıldım...İlk model hep kullandığım ayağım hava alsın diye bunu tercih ediyorum ama hep aynı sorun.İkinciye benzer birkez kullandım bir sorun yaşamadım ama buda çok kapalı ayağım çok havasız kalıyor ne yapsam bilemiyorum.Var mı tavsiyesi olan?

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-24-00-42-50-402_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-02-24-00-42-50-402_com.android.chrome.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2020-02-24-00-43-11-640_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-02-24-00-43-11-640_com.android.chrome.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 69
Çamaşır makinesine atiyor musunuz.
Benim ondan olmuştu.

ayak yapına uygun degil demekki daha genis secenekleri tercih etmelisin

İlk modelden puma ayakkabı almıştım 1-2 hafta içinde üstten delindi. Bağlama yerinin yan tarafları bi de tırnakla ilgisi yok yani. Kumaşından dolayı sanırım normalde bende böyle bir sorun yaşamadım hiç.

Benim bir tanıdıkta vardı bu sorun. Tırnak kısa da olsa hafif kalkık gibiydi sanki. Çözüm bulamadı kumaş ayakkabılarda sorun oluyordu onun da. Bant filan yapıp deneseniz tırnagınıza?

Allah allah :işsiz: bende sürekli baş parmak kısmında sıkıntı yaşarım ayakkabılarımla ama hep parmağım zedelenir kanar.Ayakkabını delmesi çok garip :/ bir numara büyük kullansanda mı aynı?

Tırnaklarım hep kısadır ve ince çorap hiç giymem ayağım çok kibar sayılmaz ama tarak üst kısım değil mi parmak olan kısım ne alaka?

Ayağınız toplumdaki herkesle aynı mı? Baktınız mı birilerine kıyaslamak için? Normal değil sürekli yaşamak. Geniş olabilir diye düşünüyorum sadece. Uç kısmını yırtıyordur.

Ayağınız toplumdaki herkesle aynı mı? Baktınız mı birilerine kıyaslamak için? Normal değil sürekli yaşamak. Geniş olabilir diye düşünüyorum sadece. Uç kısmını yırtıyordur.
Yani ailemdekilere benziyor 🤣 benzer tip ayakkabı kullanıyoruz ama tek bu sorunu yaşayan benim.

Allah allah :işsiz: bende sürekli baş parmak kısmında sıkıntı yaşarım ayakkabılarımla ama hep parmağım zedelenir kanar.Ayakkabını delmesi çok garip :/ bir numara büyük kullansanda mı aynı?
Bir numara çok büyük oluyor buçuklu bile aldım yarım numara büyük ondada oldu

Benim bir tanıdıkta vardı bu sorun. Tırnak kısa da olsa hafif kalkık gibiydi sanki. Çözüm bulamadı kumaş ayakkabılarda sorun oluyordu onun da. Bant filan yapıp deneseniz tırnagınıza?
Çorap yırtılmıyor ama çok ilginç değil mi.Bant falanda sök çıkar bilemedim...

Back
X