SPK sınavına hazırlananlar...

benimm o bennn
aman ne zor yaa dersleriiii
tarihler henüz açıklanmadıı bidee

Kursları var mı bu sınavın biliyor musun ?
Ne zaman açıklancak bu tarihler acaba ? Şimdiden bi kitap alıp çalışsam mı ?
Ben bi bankaya başvurucam gişe asistanlığına, 1.aşamadan başvurucam galiba sadece?

kurs istanbulda var die biliyorumm, benim bulunduğum şehirde de yokkk
önceden spk yapıyodu sınavı ama artık meb yapıyo.
ne zaman açıklarlar herhangi bi bilgim yok ama eylül gibi fln olur muhtemelen sınavlar.
ben finans sektöründeyimm ileri düzey istiyorumm
ama gişe için temel düzey yeterlii

Teşekkür ederimmm cevapların için :) Dışarıdan çalışsam yeter inşallah. İzmir'de bir yer bulabildim kurs veren. O yeri de sevmiyorum.

2013 Sınavları ne zaman ? Of... Bir öğrenemedim.
Hiçbir yerde yazmıyor bu sınavın ne zaman olduğuna dair ?
İzmir de bu sınavlar için kurslar var mı bu arada?

MEB in klasik sınav takviminde yapılacak yine, yani ağustos ayının son hafta sonu yada eylül ayının 1. yada 2. hafta sonu..
Tavsiye edebileceğim hatta benimde yararlandığım bir yer var mesaj atıyorum

benimm o bennn
aman ne zor yaa dersleriiii
tarihler henüz açıklanmadıı bidee

Değil değil zor değil şimdiden sistemli çalışın o zaman çok kolay aslında hepsi birbiri ile bağlı, mesela ben Menkul Kıymetler Ve Diğer Sermaye Piyasası Araçları modülünden 84 aldım[FONT=Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica] [/FONT]

Teşekkür ederimmm cevapların için :) Dışarıdan çalışsam yeter inşallah. İzmir'de bir yer bulabildim kurs veren. O yeri de sevmiyorum.

K**acan mı acaba bahsettiğini kurum, ben dahil onların başarısın eğitimlerinden yaka silken boşa para vermiş hisseden çok kişi vardı, bir kişi daha mı gördüm?

tavsiye edebileceğin yeri bana da msj atabilir misin lütfenn

arkadaslar kolay gelsin..spk sınavına bende gırcem 2 yıllık işletme mezunuyum gırebılıyorum değilmi hiç bır bılgım yok yorumlarınızı okudum aslında ama basvuru tarıhı falan nasıl ne zamn acıklanacak internet ortamında mı basvuru yapacamkı nasıl soru soruyolar
:26::26:

SPK lisanslama sınavı tarihleri 21-22 eylül olarak açıklandı.
Önlisans mezunları sadece müşteri temsilciliğine girebiliyor 4 yıllığa mutlaka tamamlamalısınız arkadaşlar belgenin tümü için

SPK lisanslama sınavı tarihleri 21-22 eylül olarak açıklandı.
Önlisans mezunları sadece müşteri temsilciliğine girebiliyor 4 yıllığa mutlaka tamamlamalısınız arkadaşlar belgenin tümü için

bende girmek istıyorum temel duzey sınavına önlisans mezunuyum bılgın varsa bu konuda benı aydınlatırmısın :26:
bırde ben bu sınava gırersem ne olurum dıye sacma bı soru yoneltsem gulermısın yanı gişe falan dedın ya nerde gişe görevlısı olacam acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…