• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SPK sınavına hazırlananlar...

allam şükürler olsun ki birisi çıktı:D evet ben de ileri düzeye gireceğim:D başladın mı çalışmaya??
ben tutuştum ama çalışamıyorum konsantre olamıyorum çok sıkıcı...2. girişim olacak ve de..

benımde 2. gırısım olucak bu sefer ılk 4 dersten gırıcem sadece
a canım ben master yapıyorum hazırana onunda bıtmesı ıcın tez yazıp vermem lazım ben hıc calısmadım daha bı tane kıtabım var konu anlatımlı ve sorulu ama bakamadım bıle daha ınsallah ona 1 mayıstan sonra baslarım dıyorum bırde aynı zamanda kpss ve garantı bankasının sınavları var hepsı aynı doneme gelıyo napıcam nasıl yetısıcek bılmıyorum ıstersen msn yaz ozelıme konusuruz

ya kızlar mufettıs yardımcılıgı sınav soruları spk gıbımıdır bılgınız var mı

ya kızlar mufettıs yardımcılıgı sınav soruları spk gıbımıdır bılgınız var mı

Garantininkine gireceksin peki hangi konuları seçeceksin? Gerçi benim pek bir fikrim yok, o kadar başvuru yapmama rağmen 1 tek olumlu cevap almadım, sınava dahi çağırmadılar.

konularıben secmıcem hukuk var malıye var bı ton ders daha var.. Nasıl olucak bılmıyorum

2. Genel Bilgi Sınavı

Genel bilgi sınavı çoktan seçmeli olarak yapılmaktadır. Bu sınavda yer alan 5 ana başlıktan 3'ü seçilirek cevaplanır:

Ekonomi
Mikro ıktisat
Makro ıktisat
Türkiye Ekonomisi
Uluslararası ıktisat
Para-Banka-Kredi

ışletme/Pazarlama
ışletme Ekonomisi
ışletme Finansmanı
Pazarlama Kavramları ve Teknikleri

Hukuk
Medeni Hukuk
Borçlar Hukuku
Ticaret Hukuku

ıstatistik/ Matematik
Olasılık Hesapları ve Olasılık Dağılımları
Veri Özetleme Yöntemleri
Örnekleme Dağılımları
Tahmin
Hipotez Sınama
Korelasyon ve Regresyon (Eşit Dağılım)
Matematik

Muhasebe/ Maliye
Genel Muhasebe
Banka Muhasebesi
Mali Tablolar Analizi
Maliye Politikası
Finansman Politikası
Kamu Bütçesi ve Türk Bütçe Sistemi
Vergi Sistemi

bu konulardan 3 ana başlık seçeceksin demek istedim canım valla ben hukuk ve matematik/istatistik kafadan elerim diğerlerine çalışmak daha kolay gibi sanki bence.

Ben ileri düzeyi aldım hihoyyyt hihoyyyt şimdi türev araçlara giricem vob yani,bi sürü müfettişlik sınavına girdim bende hiçbişi olmadı ,çok zor :1no2:,inşallah iyi geçer sınavınız :Saruboceq:

inşallah nerden nasıl calısılır bu mufettıslık sınavlarına bana nereyı onerırsın canım. spk ılerı duzeyle aynı konular mıdır yoksa baya zor mu dedıklerı kadar(sımdıden urktum)

Ben ileri düzeyi aldım hihoyyyt hihoyyyt şimdi türev araçlara giricem vob yani,bi sürü müfettişlik sınavına girdim bende hiçbişi olmadı ,çok zor :1no2:,inşallah iyi geçer sınavınız :Saruboceq:

hay maşşalla ne güzel darısı başımıza senin de iyi geçer inşallah sınavın. Bu arada nereden çalışıyorsun tspakb ders notlarından mı yoksa şu konu anlatımlı kitaplarından mı?
Valla ben o kitaplardan çalıştım ilk hiç iyi geçmedi baktım ki çok konu atlamışlar bundan sonra o notlardan şaşmayacağım.

spk ayın kacındaydı 24 mayıs mı tam o gun baska bı sehırde ısım var bakalım hangısı agır basıcak

spk sınavına girenler, kazanalar vb. nerelerden çalıştınız, notlar elimde var onlar yeterli olacak mı, ekimde ileri düzeyi ilk girişte almam bekleniyor müdüriyetim tarafından..
bilgi ve desteğe ihtiyacım var.. yardımcı olabilir misiniz?

spk nın kendi sitesinde güncellenmiş olan notlar ve çıkmış sorulara çalışman yeterli canım.ayrıca konu anlatımlı test kitabı falan almana gerek yok...

notlardan çalışıyorum eylül sınavına da kaydoldum, eşim de girecek..
inşallah ilk girişte alırım ileriyi :)

merhaba hemşerim bende temel düzeye gireceğim 20-21 ağustosta ilk girişim yardımcı olur musun :5:

spk nın kendi sitesinde güncellenmiş olan notlar ve çıkmış sorulara çalışman yeterli canım.ayrıca konu anlatımlı test kitabı falan almana gerek yok...

Bende hazırlanıyorum spk sınavına ileri düzeyden ama aralıktakine giricem ağustostaki için istediğim gibi çalışamadım....

merhaba temel düzey sınavı için bana ne önerirsin nasıl çalışmalıyım iyice sarpa sardım ağustos ve aralık olarak bölmeyi düşünüyorum ama nasıl :58:

Bende hazırlanıyorum spk sınavına ileri düzeyden ama aralıktakine giricem ağustostaki için istediğim gibi çalışamadım....

Back