• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spk (Sermaye piyasası Kurulu) sınavına girecek arkadaşlarrr varmıı aranızdaa??

bbsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
74
0
86
37
İstanbul
Temel düzey İleri düzey ve türev araçları sınavları hakkında tecrubelerımızı burada paylasabiliriz.

Ahh paylaşın lütfen :37: Ben de yakında gireceğim ama hiç hakim değilim şu sınavlara. Daha derslerimle uğraşıyorum... :53:

Ahh paylaşın lütfen :37: Ben de yakında gireceğim ama hiç hakim değilim şu sınavlara. Daha derslerimle uğraşıyorum... :53:

Ben giriyorum tatlım, Borsa Eksperiyim :34:
Temel Düzey Lisansımı almama 4 modülüm kaldı var kısmetse aralıkta Türev Araçlar Lisansı da ekliyorum:16:
Nerede çalışıyorsun, hangi görevdesin, hangi belgeye ihtiyacın var?
En az 3 ay öncesinden konuları sindirmeye başlarsan iyi olur.
Unutma bir sonraki sınav aralıkta ve seneye eylüle kadar yeni sınav yapılmayacak ve Bddk ile SPK 2013 te tüm kurumlara (A.Ş ler Bankalar, vs,....) tanıdığı belgesiz çalışan töleransını geri çekecek

bende yeni çalışmaya başladım aralıktaki sınava bu sene 4.sınıfım. aralıkta 6modülüde geçebilceğimi düşünmüyorum 2013 mayısta tekrar sınav olcağını duydum yanlışmı duydum acaba?

bende yeni çalışmaya başladım aralıktaki sınava bu sene 4.sınıfım. aralıkta 6modülüde geçebilceğimi düşünmüyorum 2013 mayısta tekrar sınav olcağını duydum yanlışmı duydum acaba?

Klasik söylentiyi duymuşsunuz.
M.E.B 2 senedir sınav tarihlerini hep aynı zamanda planlıyor.
Ağustos sonu veya eylülün ilk haftası ve aralık olmak üzere 2 sınav:34:

merhaba ben de seneye girmek istiyorum. Bu sene kaçırdım girme fırsatını zaten 2 gün sonra başvurular bitiyor. Gayrimenkul değerleme uzmanlığı ile ilgili bilgisi olan varsa , paylaşırsa sevinirim :)

ben normalde mühendislik mezunuyum..
açıköğretimde de menkul kıymetler ve sermaye piyasası okuyorum ..
sizce bir faydası olurmu bu spk sınavında açıköğretimden okuduğum bölümün.....
cevap yazan olursa beğeni yaparsa sevinirim,cevap yazıldığını anlamam için..

Arkadaşlar Spk Lisanslama sınavını bekleyenler lütfen hazırlanmaya başlayın mayıs ayında sınav yapılacağına dair duyumlar aldım:34:

Ben giriyorum tatlım, Borsa Eksperiyim :34:
Temel Düzey Lisansımı almama 4 modülüm kaldı var kısmetse aralıkta Türev Araçlar Lisansı da ekliyorum:16:
Nerede çalışıyorsun, hangi görevdesin, hangi belgeye ihtiyacın var?
En az 3 ay öncesinden konuları sindirmeye başlarsan iyi olur.
Unutma bir sonraki sınav aralıkta ve seneye eylüle kadar yeni sınav yapılmayacak ve Bddk ile SPK 2013 te tüm kurumlara (A.Ş ler Bankalar, vs,....) tanıdığı belgesiz çalışan töleransını geri çekecek

ben maliye 2.sınıfta okuyorum ve spk ya girmeyi düşünüyorum önümüzdeki yıl nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olabilir misin bilginize ihtiyacım var :))

ben maliye 2.sınıfta okuyorum ve spk ya girmeyi düşünüyorum önümüzdeki yıl nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olabilir misin bilginize ihtiyacım var :))

Önümüzdeki yıla bırakmayın bence sınav gittikçe zorlaşmaya başladı.
Tspakb.org.tr adresinden eğitim kısmından gireceğiniz modüle ait notları indirip çıktısını alın çalışmaya başlayıp bu seneki sınava girmenizi öneririm:34:

Önümüzdeki yıla bırakmayın bence sınav gittikçe zorlaşmaya başladı.
Tspakb.org.tr adresinden eğitim kısmından gireceğiniz modüle ait notları indirip çıktısını alın çalışmaya başlayıp bu seneki sınava girmenizi öneririm:34:

teşekkür ederim peki kaç ders var ve sınavları nasıl oluyo yani ben pek bir şey bilmiyorum test şeklinde bütün derslerden mi sınav oluyo?iki yıl içinde sekiz dersin verilmesi gerektiğini duymuştum bu doğru mu?

teşekkür ederim peki kaç ders var ve sınavları nasıl oluyo yani ben pek bir şey bilmiyorum test şeklinde bütün derslerden mi sınav oluyo?iki yıl içinde sekiz dersin verilmesi gerektiğini duymuştum bu doğru mu?

Spk lisansı tek belge değil tatlım.
Çeşitli türleri var modüller ve sayılar buna göre değişiyor.
Girip tspakb den incelemen lazım, ben sadece kendi mesleğime yönelik olanını biliyorum :)

Spk lisansı tek belge değil tatlım.
Çeşitli türleri var modüller ve sayılar buna göre değişiyor.
Girip tspakb den incelemen lazım, ben sadece kendi mesleğime yönelik olanını biliyorum :)

peki teşekkür ederim :)

28 aralıktaki sınava giricem ilk girişim temel düzey için 9 ders var bir seferde hepsinden geçmekmi gerekiyor?

Öğrenebildinmi?

Back