Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh paylaşın lütfen Ben de yakında gireceğim ama hiç hakim değilim şu sınavlara. Daha derslerimle uğraşıyorum...
bende yeni çalışmaya başladım aralıktaki sınava bu sene 4.sınıfım. aralıkta 6modülüde geçebilceğimi düşünmüyorum 2013 mayısta tekrar sınav olcağını duydum yanlışmı duydum acaba?
Ben giriyorum tatlım, Borsa Eksperiyim
Temel Düzey Lisansımı almama 4 modülüm kaldı var kısmetse aralıkta Türev Araçlar Lisansı da ekliyorum
Nerede çalışıyorsun, hangi görevdesin, hangi belgeye ihtiyacın var?
En az 3 ay öncesinden konuları sindirmeye başlarsan iyi olur.
Unutma bir sonraki sınav aralıkta ve seneye eylüle kadar yeni sınav yapılmayacak ve Bddk ile SPK 2013 te tüm kurumlara (A.Ş ler Bankalar, vs,....) tanıdığı belgesiz çalışan töleransını geri çekecek
ben maliye 2.sınıfta okuyorum ve spk ya girmeyi düşünüyorum önümüzdeki yıl nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olabilir misin bilginize ihtiyacım var :))
Önümüzdeki yıla bırakmayın bence sınav gittikçe zorlaşmaya başladı.
Tspakb.org.tr adresinden eğitim kısmından gireceğiniz modüle ait notları indirip çıktısını alın çalışmaya başlayıp bu seneki sınava girmenizi öneririm
teşekkür ederim peki kaç ders var ve sınavları nasıl oluyo yani ben pek bir şey bilmiyorum test şeklinde bütün derslerden mi sınav oluyo?iki yıl içinde sekiz dersin verilmesi gerektiğini duymuştum bu doğru mu?
Spk lisansı tek belge değil tatlım.
Çeşitli türleri var modüller ve sayılar buna göre değişiyor.
Girip tspakb den incelemen lazım, ben sadece kendi mesleğime yönelik olanını biliyorum :)
teşekkür ederim peki kaç ders var ve sınavları nasıl oluyo yani ben pek bir şey bilmiyorum test şeklinde bütün derslerden mi sınav oluyo?iki yıl içinde sekiz dersin verilmesi gerektiğini duymuştum bu doğru mu?