SPK Bağımsız Denetim Sınavı Hakkında Bilgisi Olanlar!!

Morfo

Nirvana
Pro Üye
29 Kasım 2009
7.073
66
683
42
İstanbul
Arkadaşlar ,SPK Bağımsız Dneyim sınavına katılan,kazanan var mı aranızda ?Konu hakkına bilgi verir misiniz ?Zorluk derecesi nedir?Sınava hazırlık için hangi kaynakalrı önerirsiniz?

bu sınava üç derse hazırlanman gerekiyor.üçüde sözel.kolay olduğunu düşünüyorum smmm girilmesi gereken bir sınav.smmm ruhsatı almadan öncede girilebilir.bütün bildiklerim bunlar.
ben yeterlilik sınavlarımı verdikten sonra bu sınava girmeyi düşünüyorum.selamlar

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...bende deha ya gittim ve ilk girişimde kazandım ama staj yeri sorun...bi araştırmak istedim,gerçekten de lisansı almakta bir avantaj diye düşünüyorum bir yandan..

Yokmu başka bu sınava giren. önümüzdeki sınava katılmayı planlıyorum.
dersslere şöyle bir baktımda denetim muhasebesi ağırlıklı.. kazanılmayacak bir sınav değil gibi. heleki mali müşavirlik stajyeri iseniz üstesinizden gelirsiniz herhalde. kendi kendime gaz veriyorum.. hayırlısı bakalım...

ben birkaçkere girdim bu sınava ama hiç kitap yüzü açmadığım için başarılı olamadım
yinede baraja yakın notlar almıştım
staja başlamada çok kastığım için sanırım birdaha ders çalışma moduna giremedim
yeterlilik sınavından sonra bende gircem
ilerde bu belgeyi almakta smmm olmak gibi zorlaşacak bir an önce almakta fayda var

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla smmm ruhsatı alsakta 2 yılda spk ya bağlı şirkette çalışmamız gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan paylaşsın lütfen.Staj yeri zaten zar zor bulunuyor spk ya bağlı şirket nasıl bulucaz.biz 3 yıl staj görüyoruz off offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…