Spiralle hamile kalmis olabilir miyim basina gelen varsa destek atsin

2seker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
335
209
33
Merhaba canlarim 2.5 senedir spiralle korunuyorum daha oncede spiral kullandim gebelik istedigim icin cikarttirmistim kizimdan sonra tekrar kullanmaya basladim

Bir kez spiral kaymasi yasadim ilk kontrolde fark edildigi icin bir kaza yasamadim dinlenme suresinden sonra spiral yeniden takildi o zmn yine kontrolleri yaptirdim bir sıkınti olmadi 2 2.5 senedir de kullaniyorum

Adetim son birkac aydir duzensiz soyle soyleyim birkac gun aksayabiliyor...Agustos ayinin 21nde regl olmustum malum bugun 30eylul ama ben hala regl olamadim

Ama sunu da soyleyim son bir haftadir kahverengimsi visne curugu gibi damla damla lekelenmem oluyor hamile olma ihtimalim urpertiyor beni basina gelmis olan ablalarim kardeslerim varsa beni bi uyandirin yaaa😳

Merhaba canlarim 2.5 senedir spiralle korunuyorum daha oncede spiral kullandim gebelik istedigim icin cikarttirmistim kizimdan sonra tekrar kullanmaya basladim

Bir kez spiral kaymasi yasadim ilk kontrolde fark edildigi icin bir kaza yasamadim dinlenme suresinden sonra spiral yeniden takildi o zmn yine kontrolleri yaptirdim bir sıkınti olmadi 2 2.5 senedir de kullaniyorum

Adetim son birkac aydir duzensiz soyle soyleyim birkac gun aksayabiliyor...Agustos ayinin 21nde regl olmustum malum bugun 30eylul ama ben hala regl olamadim

Ama sunu da soyleyim son bir haftadir kahverengimsi visne curugu gibi damla damla lekelenmem oluyor hamile olma ihtimalim urpertiyor beni basina gelmis olan ablalarim kardeslerim varsa beni bi uyandirin yaaa😳
Tecrübem yok ama spiralle hamile kalanı duydum. Test yaptırın

rabbim nasip edecekse elden birşey gelmiyor

bende 2 kez sprial kayması yaşadım hep gidip yenisini taktıdım keşke ozaman gitmeseydim de hamıle kalsaydım diyorum ,
şimdi istesekte olmuyor

Benim değil ama kuzenimin başına geldi. Kaydığını farketmemiş, o da sizin gibi akıntı şikayetiyle gidip hamile olduğunu öğrenmişti. En iyisi bir kan testi verin, bizim buradan söyleyeceklerimiz sınırlı. Ne dilerseniz o olsun.

Yas 36 mecbur hap kullaniyorum.sirf bir kazaya ugramamak icin..spiral tam guvenli degil

Evet benimde bir akrabam spiralle hamile kalmıştı.
Hatta kayma bile fark etmemiş.
Menopoza gireceğim sandı.
Bir baktı 4.çocuk kucağında :)

Benim değil ama kuzenimin başına geldi. Kaydığını farketmemiş, o da sizin gibi akıntı şikayetiyle gidip hamile olduğunu öğrenmişti. En iyisi bir kan testi verin, bizim buradan söyleyeceklerimiz sınırlı. Ne dilerseniz o olsun.
Haklisiniz tabi...aslinda sonuctan korkuyorum
Su an hic dusunmedigim birseydi yeni bir bebk saglik acisindan cok iyi olmayack belkide benim icin ondan bile emin degilim😞

Evet benimde bir akrabam spiralle hamile kalmıştı.
Hatta kayma bile fark etmemiş.
Menopoza gireceğim sandı.
Bir baktı 4.çocuk kucağında :)
Kaysa hisseder miydim onuda bilmiyorum ilk kaydiginda hissetmemistim herhangi bir agrim falan olmamisti ultrason icin gittigimde soylemislerdi

Ablamın başına geldi . Hamile kaldı hatta spinalden dolayi bebegi 7 aylık dogdu. Spinal bazen kayabiliyormuş oyle demişti doktoru.

Spirale hiç güvenmiyorum ben. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. Şimdide eşim korunuyor. Kaydığı için hamile kalan çok kişi var.

Sprilla hamile kalan gördüm, testcyaptirin ,beklemeyin daha fazla

Kaysa hisseder miydim onuda bilmiyorum ilk kaydiginda hissetmemistim herhangi bir agrim falan olmamisti ultrason icin gittigimde soylemislerdi

Evet oda öyle demişti.
Hemen kan tahlili yaptırmalısın.
Hakkında hayırlısı canım.

Bende duydum spiralle hamile kalanı Allah hayırlısını versin
Bu 4. çocuğunuz mu olacak bu arada 3 sezaryen dediğinize göre

Bende duydum spiralle hamile kalanı Allah hayırlısını versin
Bu 4. çocuğunuz mu olacak bu arada 3 sezaryen dediğinize göre
Evet 4ncu dogumun bir tane oglumvar sonrasinda olu dogum yaptim ondan sonra kizima hamile kaldim ondada gebeligim cok sorunlu gecti esi rahme yapismis ic kanama gecirdim kanamadan dolayi tek arterli olarak gebelik devam etti ve nitekim 32 haftalik dogdu dogum esnasinda rahmin islem gorecegi birakin dogumu kurtajin bile hayati risk tasiyabilecegi soylenmisti devlet hastanesinde dogum yaptim dogum sonrasinda sormama ragmen bu konu hakkinda bilgi vermediler yani diyorum ya bir gebelik varsa bu beni nasil etkiler bilmiyorum

X