• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralkayması

kelebekkadink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
1
0
1
24
Merhabalar. Bende Ocak ayından beri spiral var. Her ay düzenli oluyordum. Bu sefer adet günü kahverengi akıntı geldi çok az bitti. 4 gündür bu şekilde ama çok az geliyor. Test yaptım negative çıktı. Yardımcı olabilecek biri var mı. Spral mo kaymıştır veya gebelikmidir veya normal midir. Ağrı sızı herhangi bişy yok

Merhabalar. Bende Ocak ayından beri spiral var. Her ay düzenli oluyordum. Bu sefer adet günü kahverengi akıntı geldi çok az bitti. 4 gündür bu şekilde ama çok az geliyor. Test yaptım negative çıktı. Yardımcı olabilecek biri var mı. Spral mo kaymıştır veya gebelikmidir veya normal midir. Ağrı sızı herhangi bişy yok
Spiral kaymışsa gebe kalabilirsiniz annemde öyle oldu sonuç kardeşime hamile kaldı 😀

Normal spiral mi taktırdınız, hormonlu spiral mi?
Hormonlu spiral kanamayı kesermiş, çok hafif lekelenme olurmuş. Siz doktorunuza sorun tabi.
Normal spiral de kanama normalinden çok gelirmiş.
Bende normal spiral vardı, aşırı kanamam olurdu, 10-12 gün kanamam regl olurdum. Sonra durduk yere spiral kaymış, o ay sürekli kanamam oldu hergün, meğer kaymış çıkarttırdım. Allah tan çifte önlem alarak korunan biriyim. Bir daha da taktırmicam eziyet çünkü spiral bana göre.

Back