• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralim kaymış yada enfeksiyon olabilir mi?

Kızlar merhaba , 1 hafta önce spiral taktırdım zaten takarken zor taktılar ve çok acıdı , ilk iki gün inanilmaz kasık ağrısı yaşadım ağrı kesicilerle durdum, sonra ki 5 gün orta seviye karın şişliği ve hafif sızı vardı hatta dün çok iyiydim , ama bugün yine çok ağrım oldu ve kanamam bitmişti bugün tekrar kanama hatta pıhtı gördüm , elimle ipleri kontrol etmeye çalıştım sanki ip var gibi emin değilim ama şişlik hissettim daha önce böyle şiş hissetmemiştim ve il dışındayım bir kaç gün , şimdi acile gitsem ultrason yok sanırım , lütfen bu durumu yaşayanlar bilenler yardımcı olabilir mı 🙏
Bende böyle bir konu arıyordum. 1 ay oldu taktıralı. Taktırırken çok feciydi gerçekten, rahim ağzı kası dokunduğunda seni bayıltabilecek bir güçte olduğu için ayrı bir travma yaşadım. Zaten spekulumun varlığı ayrı bir travmaydı. Taktırdıktan sonra günlerce şiddetli ağrılar çektim. Vücuduna yabancı bir cisim giriyor vucüt bunu kabullenmek istemiyor atmak istiyor. O yüzden sürekli rahim kasları kasılıp ağrı yapıyor. Bugün 1 ay doldu , 1 aydır sancı sızlama çekiyorum. Bu üstüne olduğum ilk adet , normalde :döngüm 26 günde bir 5 gün sürer, tam 7 gündür pıhtılı kanama hiç durmuyor sürekli oluyorum, karnım şiş gibi dokununca hassasiyet anlatılmaz derecede… yani ağrı kanama lekelenme normal diyorlar. Hormona etkisi yok bakır takıyoruz diyorlar ama onun orda olması yeterli. Ben sürekli adet görüyorum nasıl hormona etkisi olmaz baya tavanız işte. Vallaha daha taktırdığım an pişman oldum ama ne yazık ki taktırmak gibi çıkartmak da ayrı bir travma olduğu için bununla ölmeyi düşnüüyorum 😂😂😂

İplere dokunma konusuna gelince hiç denemedim , eşime de sordum o da hiç hissetmedi. Sen nasıl hissettin 🤔🤔ne kadar çok karıştırırsam o kadar dertlenirim diye sessiz sakin acımı çekiyorum. Bakalım bu hafta kontrole gideceğim.. umarım senden de güzel haberler gelir

Bende böyle bir konu arıyordum. 1 ay oldu taktıralı. Taktırırken çok feciydi gerçekten, rahim ağzı kası dokunduğunda seni bayıltabilecek bir güçte olduğu için ayrı bir travma yaşadım. Zaten spekulumun varlığı ayrı bir travmaydı. Taktırdıktan sonra günlerce şiddetli ağrılar çektim. Vücuduna yabancı bir cisim giriyor vucüt bunu kabullenmek istemiyor atmak istiyor. O yüzden sürekli rahim kasları kasılıp ağrı yapıyor. Bugün 1 ay doldu , 1 aydır sancı sızlama çekiyorum. Bu üstüne olduğum ilk adet , normalde :döngüm 26 günde bir 5 gün sürer, tam 7 gündür pıhtılı kanama hiç durmuyor sürekli oluyorum, karnım şiş gibi dokununca hassasiyet anlatılmaz derecede… yani ağrı kanama lekelenme normal diyorlar. Hormona etkisi yok bakır takıyoruz diyorlar ama onun orda olması yeterli. Ben sürekli adet görüyorum nasıl hormona etkisi olmaz baya tavanız işte. Vallaha daha taktırdığım an pişman oldum ama ne yazık ki taktırmak gibi çıkartmak da ayrı bir travma olduğu için bununla ölmeyi düşnüüyorum 😂😂😂
Benimde taktıralı bir buçuk yıl oldu hala uzun adet kanaması 10 gün sürüyor inşallah sizin en kısa zamanda normal döngünüze döner taktırması zor çıkarmasına cesaret edemem gibi

Back