Spirali çıkarttıktan sonra 1 sene eski düzende adet görmemek normal. Daha az oluyor kanama. Bu çok normal bir şey. Benim de öyleydi, gayet düzenli ama az. 1 sene içinde o da düzeliyor. İnşallah da bir seneye kalmaz, gebe de kalırsınız zaten. Bu yapışmasın işareti değil.
Ben 5 sene kullandıktan sonra, çıkarttım. 1 sene çocuk olmayınca memorial da Semra kahraman a gittim. Bu konuda en iyi doktorlardan birisi. Rahim filmiyle anlaşıldı yapışıklık. Normal ultrasonda anlaşılacak bir durum değil.
Oğlumdan sonra, direk spiral taktığım ve hiç gebelik ve düşük yaşamadığım için semra hanım, spiralden kaynaklı olduğunu söyledi bu yapışmanın. her bünyede aynı olmuyormuş. Ve sık görülen bir durum değilmiş. Benim rahmim hassas bir yapıya sahipmiş. İnternetten de baktım, özellikle yabancı sitelerde, durumu benim gibi olanlar var. Bende şiddetli kramplar oluyordu. İki büklüm kalıyordum geçene kadar.Ben onları rahmin kendini toplaması diye düşünüyordum ama rahim yapışmasından dolayıymış.
Sütten ağzı yanan, yoğurdu kaşıkla yer hesabı biraz. Çok üzüldüm tabi. ama benim kadın Doğumla ilgili başka sıkıntılarım da var. Yalnızca yapışıklık olsaydı, daha kolay bir çözümü olabilirdi.
Daha zamanınız var, 1 sene rahat olun ki, ben öyleydim. İsterseniz rahim filmi de çektirebilirsiniz. Ama sonucu infertilite uzmanı bir doktora gösterin. Her kadın doğumcu okuyamayabiliyor. Filmimi ilk çeken kadın doğumcu hiç sıkıntı yok demişti. Ama söyle değilmiş, histereskopi oldum, yakında da laporoskopi olacağım inşallah.
Şu anda siz gayet normal bir durum yaşıyorsunuz ve 6 ay daha çok kısa bir süre.