Spiral..

Anladım canım geçmiş olsun ne diyeyim.
 

Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Kullandığınız spiral bakır mıydı hormonlu muydu acaba? Benimki bakır olduğu için doktor adetime çok az etki edeceğini söylemişti.
Eşim de ben de sık seyahat ettiğimiz için aslında 3 ay deneyebilmiş olduk. O nedenle gebelik oluşmamasına kafamı -henüz- çok takmadım ama adet kanamamın azalması tetkik gerektirebilir sanırım. Bir de ben 34 yaşındayım; dediğiniz gibi gebelik için 1 sene normal bir bekleme süresi ancak doktor 6 ay gebelik olmazsa gelmemi söylemişti.

İnşallah laporoskopi şifa olsun size; Allah sağlıkla kucağınıza yavrunuzu almayı nasip etsin. Tekrar teşekkür ederim aydınlattığınız için.
 
Taktırdığınız ria (spiral) hormonlu değilse çıkardığınız andan itibaren hamile kalabilirsiniz ama hormonluysa ria nız biraz daha uzun sürebilir
 
Ben hormonlu spiral kullandım. Hormonlu da zaten takınca belli bir azalma oluyor, çıkardıktan sonra da 1 sene geçiyor normal düzene geçmek için. ve Bir sene beklemek tabi ki normal ama evet, 30 yaş üstünde, 6 aydan sonra doktor takibinde olmak iyi olur. Yumurta takibi filan yaptırmak ve o günlere dikkat etmek, çok daha kolaylaştıracaktır işinizi.
 
Taktırdığınız ria (spiral) hormonlu değilse çıkardığınız andan itibaren hamile kalabilirsiniz ama hormonluysa ria nız biraz daha uzun sürebilir
evet, benim bayağı uzun sürdü maalesef :) 3 sene kadar. Tedavi görüyorum şimdi. Allah hayırlı olanı, en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…