ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Benim de 2 tane var oyle spiralle hamile kalıp doguran. Hic bir koruma yöntemi kesin yuzde yüz güvenilir degil bence.Kardeşim spiralliyken hamıle kaldı..
Eşi yerinden oynatmış galiba..
Ozelini soramadım okadar:)
Anlatamadım bir türlü.Butun forumlarda 2li atismalar var. Dur bende katılayim :)
Spiral haram degil arkadaslar ben cok arastirdim. Kesin bilgi tabii ki saglik bakanliginn aciklamasina bagli. Bazi hocalar dollenme olduktan sonra öldürüyorsa haram diyor ama sağlık bk. Göre dollenme olmuyor haram degil. Ama derinine inecek olursak spiral taktirirken özel bölgeni başkası görmüş olacagi icin taktirirken haram. Yani baskasinin görmesi haram.
Çünkü surekli spiral haram demişsin canım. Yanlis cümle kurmussun sanırım.Anlatamadım bir türlü.
Benim çevremdede hemen hemen herkes spiralle korunuyor ama senelerdir hiç hamile kalan görmedim korktum şimdiBenim de 2 tane var oyle spiralle hamile kalıp doguran. Hic bir koruma yöntemi kesin yuzde yüz güvenilir degil bence.
Ağır avret yeri görünmesi haram çünkü. Takılırken bakıldığına göre haram değil mi ?Çünkü surekli spiral haram demişsin canım. Yanlis cümle kurmussun sanırım.
Hanımefendinin kocası doktor mu peki ?.Takilirken haram. Bunu helaliniz takarsa degil. Ama bunu konuşurken vurgulamak lazım yoksa spiral kullanmak haram gibi bir sonuc çıkıyor ortaya.
Değildir heraldeHanımefendinin kocası doktor mu peki ?.
Hayır ya taktıramadım artık önümüzdeki aya kaldıNaptın canım taktırdın mi?Tek varligim oglum
Hayır ya taktıramadım artık önümüzdeki aya kaldı
Galiba devlette parasız takılıyor ne zaman taktıracaksın cnmFiyat hakkında bilgin varmı ben taktirmayi düşünüyorum da
Regl olunca 13 gün var dahaGaliba devlette parasız takılıyor ne zaman taktıracaksın cnm
Inşallah kolay olur taktırmak. Taktırırsan beni bilgilendir mutlakaRegl olunca 13 gün var daha
Inşallah kolay olur taktırmak. Taktırırsan beni bilgilendir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?