- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Canım ben 10 sene kullandım ilk 4-5 gün ilişki yok sonrasında eşinin korunmasına gerek yok..Size bişey sormak istiyorum spiral takıldıktan sonra hala eşimin korumasına gerek varmı yoksa hemen koruma etkisi yapıyo mu
Kardeşim spiralliyken hamıle kaldı..
Eşi yerinden oynatmış galiba..
Ozelini soramadım okadar:)
bencede erkekler biraz da onlar fedakarlık yapsınlar....Esiniz korunsun hem o acitmazda
He yigenim suan 10 yasında..Gerçekten mi
Ben de bu konuyu çok düşündüm ama çevremde 3 kişi bununla hamile kaldığı için eğer bir şeyde risk varsa kesin o risk benim başıma da gelir diye vazgeçtim
Ayrıca kimine yarıyor kimine yaramıyor. Bazıları hiç hissetmedim derken bazıları çok zorlandım diyor. Ben orama onu taktırırsam sürekli oramda bişey var diye düşünmekten kafayı yerim herhalde o bölgemle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum.
Aynen benim eşimin kuzeni spiralle üçüncüye hamile kaldı ve doğurdu. Arkadaşım da öyle hamile kaldı ve eski bir komşumuz da. Yani çevremde olmasa ben de inanmazdım belki.Ya bana komşumuz demişti de inanmadım. Hatta herkes diyordu işten ayrılmak için hamile kaldı o. Sen vemillan dan duyunca dedim günahı aldık kadının. :)
Spiral takıldıkdan sonra ilk 6 ay eşinde korunsun demişdi ebe bana ya insanı nasıl yanlış yönlendiriyorlarCanım ben 10 sene kullandım ilk 4-5 gün ilişki yok sonrasında eşinin korunmasına gerek yok..
Sanırım evet katlanmak zorundayız haftasonu gitsem takarlarmiki bugün gittim sağlık ocağı biz takmıyoruz dediBir sene oluck taktirdim sezeryan dogumum takikirken bisey hissetmedim adet duzensizligi yapiyo iliskiden sonra kanama oluyo bazen bir gun lekelenme seklinde esime guvenmedigim icin en iyi yontem bnce ufak seylerede katlancaz artik
Ne alaka canım 6 ay nie koruncak mış acayip abartmis ebeSpiral takıldıkdan sonra ilk 6 ay eşinde korunsun demişdi ebe bana ya insanı nasıl yanlış yönlendiriyorlar
Spirali nerde taktirdiniz ve kendinizmi aldınız bende taktırmak istiyorumda
Devlette haftasonu takıyorlar mıDevlet hastanesine sormaya gittim. Arkadaşım özelde bakir spirali 350 lira taktırdı. Devlette de bakir takılıyordu tamam dedim :)) ankarada zübeyde hanımda aile planlama polikliniğinde taktırdım. Orada malzemeleri var. Kendim hic birşey almadim
Ben kullaniyorum. Normal dogum yaptim, dogumdan 2 ay sonra taktirdim. Takilirken hissetmedim bile.Sevgili kk üyeleri
Ben 4 ay önce doğum yaptım ve bu ayda hamile kalma korkusuyla yüzleştim şimdi doğum kontrol yöntemlerinden spirale karar verdim ama çok korkuyorum taktıranlar yardımcı olabilirmi sezaryenle doğum yaptım spiral çok canımı acıtır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?