• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba ben doğum sonrası spiral taktırdım bir hafta seks yapmadık eşimle bir hafta d olduktan sonra seks yaptık ama ipi çıktı sanırım seksten sonra üzerimde bi tarafı düğümlu siyah renkte bi ip bari acaba ipi çıkınca seks yapabilirim mi hamile kalma riski varmı ipi çıkışa spiralin kendisi de çıkmış olabilir mi birde ipi çıkdiysa spiral nasıl çıkar nolur bir yardım edin 😟😟😟😟😟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma ben pek anlamam böle şeylerden ama resmen besbelli dr hatası...acil dr gitmen gerekli...sana zarar verebilir hayra alamet değil....

😟😟😟 evet aradım ben Dr ama biz yurt dışı kalıyoruz ve bana 2 hafta sonrasına yer verdi ozamn gidicem ve cok korkuyorum 😟😟😟😟😟😟😟

😟😟😟 evet aradım ben Dr ama biz yurt dışı kalıyoruz ve bana 2 hafta sonrasına yer verdi ozamn gidicem ve cok korkuyorum 😟😟😟😟😟😟😟

başka bi dr olmazmı....2 hafta nie bekliyosun ağrı felan yaparmı...Allah yardımcın olsun korkma inşallah bişe olmaz...ama sakın ihmal etme...spirali olan bi hanım umarım bilgilerini seninle paylaşır...sana moral verir...

Sadece kendi Dr gidebiliyorsun
Şimdiye kadar iki gün geçti ağrı olmadı hamile kalmaktan da korkuyorum iki çocuğum var ikiside çok küçükler daha
Teşekkürler ilgin için 😟😟

Sprialin ipi çıktıysa kaymış olmalı gebe kalabilirsiniz ben 10gün önce kaydığı için çıkarttırdım çok uzun tutmayın arayı ferim tehlikeli olabilir biran önce çıkarttırın eğer kaydıysa

Kızlar üç gün önce spiral taktırdım bugün duşta kontrol ettim Ama elime hiçbisey gelmedi o ipi hissetmek icin parmagımızı ne kadar sokmamız gerekiyor ben nerdeyse hepsini içe soktum fakat hiçbisey hissedemedim acaba kaydımı acil cvp lütfen nn

Back
X