• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral ve surekli leke

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
318
İstanbul
Merhabalar
Jinekologuma gitmeden once benimle ayni Problemi yasayan var mi merak ettim . 2. Dogumumdan sonraa spiral taktirdim. Bebegim8 aylikken ilk reglmi oldum. Spiralden sonra regl suresinin uzayacagini duymustum uzadida zaten. Ama surekli leke geliyor yani hergun akintiyla karisik geliyor. Hele her iliski sonrasi baya baya geliyo. Normal mi bu durum cevremde spiralli kimse olmadigi icin sorabilecegim biri yok. Yine jinekologuma gidicem ama birkac ay takip etmek istedim. Bide merak ettigim bu lekeler gusul abdesti bozuyo mu acaba? Boyle sorunu olan veya bilen var mi?

bnde ilk taktırdığımda olmuştu ama birkaç ay sonra geçmişti, 4 yıl kullandım,kontrollerimi aksattığım için kaymış ve farketmemişim,doktor çıkardı,ama bi daha taktırmaya cesaretim yok:((:18:

bazi bünye kabul etmiyormus ben öle biliyorum ve bi kac ay kanaman devam eder agrın olursa çıkartman gereklii
doktoruna git mutlakaa

Benie bu bu 5. spiralim ve sonuncuyu taktirali bes gün oldu..halen akintiyla karisik kan geliyor..diger takilanlarda böyle olmamisti bilemiyorum en sonuncu 5 yillikti ondanmi acaba...tanrim ne cok 5 yazdim yaa:) umarim kayma fln olmamistir cünkü ben narkozla takip cikarttirabiliyorum..on gün sonra randevum var bakalim ne olucak...

Back