• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiral ve gebelik? acil yardim....

hayali21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
48
Diyarbakır
On aylik bi oglum var yaklasik 6 ay once alet taktirdim 2.ginluk bi gecikmem var 3 4gundur asiri bi uyku ve arada bi kasik ve bel agrim var sizce hsmilemiyim? Spiralle hAmile kalan varmi...

On aylik bi oglum var yaklasik 6 ay once alet taktirdim 2.ginluk bi gecikmem var 3 4gundur asiri bi uyku ve arada bi kasik ve bel agrim var sizce hsmilemiyim? Spiralle hAmile kalan varmi...

Bn hic duymadim imkansiz degil elbette hamile kalinabilir ama dusuk bi ihtimal canim. Adet gecikmen belki stres belki ne bilim cinsel hayatinla alakali da olabilir uyku agri falana gelince beli stres yaptigindan da olabilir bi test yapiver hemen

spiral ıle hamıle kalma ıhtımalın %5 veya %10 dusukte olsa var. bır de su var spıralın yn etkılerı yenı taktırdıgın ıcın adetın cok gelır gecıkme olabılır agrı yapar bunlar baslıca etkılerı zaten.agrıların pskolojk olablr

arkadasimin teyzesi 3. kizina spiral ile kalmisti kayma olmus duydugum kadariyla

Kizlar bu sabah test yaptim yanliz soyle bisey basima geldi sabah ilk yaptigimda test
Negatifdi ogleden sonra baktigimda ayni teste hafif belirdi gibi olmus kafam karisti ilk bebegime yaptigimda hemen cikmisti kopkoyu...

Back