• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral varken hamile kalan var mı?

Mervetolgali

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
300
254
23
28
Kizlar benim zaten bir bebişim var daha bir yaşında ve yaklaşık dört aydır spiral takılı ikinci çocuk şuan istemiyoruz ama benim ilk gebeliğim de olduğu gibi göğüs hassasiyeti kasık batması falan başladı. Bata beş gün var sizce böyle bişey olabilir mi ya :((

Elinde spiraliyle doğan bebek vardı sizde biliyorsunuzdur o resmi 🤷🏻‍♀️ Keşke daha dikkatli korunsaydınız hiç bir korunma %100 değildir 🤦🏻‍♀️

Evet maalesef ben spirali yüzde yüz koruyor zannediyordum internetten biraz araştırınca hamile kalanlari duydum içimde bir şüphe oluştu hayırlısı olsun ne diyelim :)

Evet maalesef ben spirali yüzde yüz koruyor zannediyordum internetten biraz araştırınca hamile kalanlari duydum içimde bir şüphe oluştu hayırlısı olsun ne diyelim :)
Merhaba ben kadın doğum hemşiresiyim hastalarımızdan birinin adet gecikmesi vardı doktorumuz beta bakılsın dedi sonuç pozitif ama kese yoktu spiral cekebiliriz istersen dedi doktorumuz olan gebeligi bozabiliriz ama dedi kadin olsun ben raziyim herseye dedi ve spirali doktorumuz çekti 1 hafta sonra geldiğinde biz inanamadık kese vardı ve kalp atışları başlamıştı kadın şok oldu böyle bisey kesinlikle oluyor hiçbişey garanti deil

Kizlar benim zaten bir bebişim var daha bir yaşında ve yaklaşık dört aydır spiral takılı ikinci çocuk şuan istemiyoruz ama benim ilk gebeliğim de olduğu gibi göğüs hassasiyeti kasık batması falan başladı. Bata beş gün var sizce böyle bişey olabilir mi ya :KK43:(
Ablam var canim. 2.cocugu daha kucuktu 3.yu dusunmuyodu. spiral kaymis hamile kalmis cikarttirdi saglikla dogurdu suan 6 yasinda. Hic bisey %100 degil maalesef. En garanti yolu adamdan uzak olmak 😂 ama o da imkansiz iste.

Benim kız kardeşim de spiral taktırmısti bir ay korumuş sadece bir ay sonra adet olmayınca test yaptı ve hamileydi doktora gittiğinde Spiral e bakalım bir nerede dedi çünkü bebek düşebilir tehlikeli oluyor dedi ve spirale bakmak için alttan muayene ettiğinde spiral zaten düşmüş vajina girişinde duruyor dedi şimdi 1 yaşında kızı var😍

Ablam var canim. 2.cocugu daha kucuktu 3.yu dusunmuyodu. spiral kaymis hamile kalmis cikarttirdi saglikla dogurdu suan 6 yasinda. Hic bisey %100 degil maalesef. En garanti yolu adamdan uzak olmak 😂 ama o da imkansiz iste.
Ahahah adamdan uzak durayimda ikinci gün boşasın beni :D Neyse ki adet oldum korkulcak bişey yokmuş :D

Benim kız kardeşim de spiral taktırmısti bir ay korumuş sadece bir ay sonra adet olmayınca test yaptı ve hamileydi doktora gittiğinde Spiral e bakalım bir nerede dedi çünkü bebek düşebilir tehlikeli oluyor dedi ve spirale bakmak için alttan muayene ettiğinde spiral zaten düşmüş vajina girişinde duruyor dedi şimdi 1 yaşında kızı var😍
Allah bağışlasın bazen böyle şeyler olabiliyor rabbim isterse veriyor işte karşı koyamayiz ama ben adet oldum çok sukuuur :)

Meraba arkadaşlar benimde spiral taktıra lı 3sene oldu ama bende şöyle bişi var adet olmama 4 5 gün kala hafiften kanama oluyordu sonra adet oluyorum adetim 10gün sürüyo ama bu ay adetim birgün geciyo ve adet olmama yakın aşırı derecede karnım agrıyodu göyüsslerim cok sızlardı şuan hiç bir adet belirdi yok sadece arda sag kasıgımda batmalarr oluyor belim agriyo bide bacaklarımda agrı oluyo akıntım var adet oldum diye wc gidiyorum ama bişi yok gündüz cok yorgun oluyorum ama gecede yatamıyorum gece 2 3 kadar uyandıgım sabahta 9, 10 da ayaktayım adetime 3 gün kala test yaptım negatif ama benim ilk gebeligimdede cıkmamışştı yani anlamadım adetden olmuyorum Benim gibi olanlar varmı

Back