Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geçen hafta taktırdım .gerçi ben daha önce spraillede hamile kalmıştım ama yinede en iyi korunma yöntemi benim için bu en az bi 3-4 sene idare ediyoz
Hayirli olsun bebegin )) ben dogumdan 60 gun sonra hemen taktirdim spiralimi.hormonsuz 150 tl idi ozamanlar egepol izmirde.takarken hic bi agri olmuyor..tek sorun ben kendimi bayaa kasmistim.kendinizi kastigimiz icin bi aletle (kriko gibi) vajinayi aciyolar.o biraz geriyo hafif acitiyo.ama kendini salabilirsen aralarda rahatliyosun.10 15 dk felan suruyo.2012 de taktirdim.tek sorun cok fazla kanama adet kanamasi yapio.benimki 10 gunu buluyo.dolayisiyla kansizlik sebebi.ama genede hapa gore memnunumSpiral takilirken agri oluyo mu ? Bende 11 temmuzda dogum yaptim ve taktirmak istiyorum ama agri olur diye korkuyorum bilgi verir misinz rica etsem
Anladm ama taktıramıca galiba hamile olma olasığım var. 3 gündür lekelenmem oluyo kan pıhtısı düşüyo dr yarn gidicemHayirli olsun bebegin )) ben dogumdan 60 gun sonra hemen taktirdim spiralimi.hormonsuz 150 tl idi ozamanlar egepol izmirde.takarken hic bi agri olmuyor..tek sorun ben kendimi bayaa kasmistim.kendinizi kastigimiz icin bi aletle (kriko gibi) vajinayi aciyolar.o biraz geriyo hafif acitiyo.ama kendini salabilirsen aralarda rahatliyosun.10 15 dk felan suruyo.2012 de taktirdim.tek sorun cok fazla kanama adet kanamasi yapio.benimki 10 gunu buluyo.dolayisiyla kansizlik sebebi.ama genede hapa gore memnunum
Gecmis olsun canim..insallah istedigin hi gebeliktir ??Anladm ama taktıramıca galiba hamile olma olasığım var. 3 gündür lekelenmem oluyo kan pıhtısı düşüyo dr yarn gidicem
Canim bu yasadigin bu surecte cok normal.yanlis hatirlamiyisam temmuzda dogum yaptim demistin.zamanla hersey yoluna girer..ama yeni bir bebek icin biraz erken bencede.sut korur belki.hem lekelenme diyosun belkide degilsindir uzme kendiniRabbimin gücüne gitmesin ama İstemiyorum çünkü eşimle hala anlaşamıyoruz