• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiral takılı oldugu halde adetım 10 gun gecıktı

açelyaakaslan

oğluşuna aşık
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
310
2
316
37
İstanbul
kızlar meraba bısey sorucam spiral taktıralı bu 4.ayım spıral taktıktan sonra kanamalarımm cok uzun surmeye basladı gecen ay tam 20 gun adet gördum bu
ayda adetım 10 gun gecıktı test yaptım negatıf cıktı 10 aylık bebegım var ve cocuk dusunmuyorum cok korkuyorum ınsallah hamıle degılımdır spıral takılıyken adet gecıkmesı olurmu benımle aynı durumu yasayanlar oldumu aranızda yardımcı olun lutfen cok tedırgınım...

a.sevt benim arksaşım da sprail takılı olduğu halde hamile kaldı sen yine kan tahlili yaptır:1rolleyes:

Son düzenleme:
evet bende çok duydum canım.iki yıl oldu bende taktıralı fakat bir sorun yaşamadım.sadece bir yada iki gün öne yada arkaya atıyor adetimi,doktorların dediği gibi adetde çoğalma yada azalma da olmadı.sadece spiral takılırken kasığımda ağrı oluşmuştu adet olmadan 10 gün önce o ağrılar tekrarlıyor.sen yinede bi kan tahlili yaptır istersen ama bazı insanların adet tarihlerindede değişme olabiliyormş.

spiralliyken,adet gecikiyorsa eğer,''dış gebelik'' olma ihtimali var diye biliyorum ben,nasıl olsa spiral var,gebe deilimdir düşüncesi yanlış..
ve ihmale gelir bişey deil,doktora gitmek lazım..

bacim bendede spiral takili 4 sene oldu taktirali ve benimde adetim zamanli gelmiyor herzaman düsüyor yani tam tarihinde gelmio

Back