Spiral Sonrası Şiddetli Karın Ağrısı

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
Merhaba
Salı günü bakırlı spiral taktırdım. Adetimin 2. günü idi. Takarken sıkıntım olmadı ama 3 gündür şiddetli sağ kasık ve sağ bacak ağrısı hissediyorum. Çok şiddetli bir adet sancısı gibi düşünün. Ben normalde adet sancısı çeken bir insan değilim.
Spiralden sonra adetlerimin sancılı geçeceğini biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Ağrı kesici ilaçlar alıyorum, sürekli kıvranıyorum buna rağmen. Bugün tekrar doktoruma gittim. Ultrasonla baktı, her şey normal ve bu ağrı da normal dedi.

Spiral tecrübesi olanların tecrübelerini merak ediyorum. Herkeste böyle mi oluyor?

Teşekkürler

Takarken şiddetli ağrın olursa gel demedilermi bence git kontrol ettir kaymış falan olabilir

Sanırım herkeste farklı etkileri oluyor. Bir arkadaşım taktırdıktan sonra şiddetli bel ağrısı çekmeye başladı. Doktora gittiğinde doktor her şeyin normal olduğunu ağrının da normal olduğunu söylemişti. Bir süre sonra geçmişti ağrısı.
Çok geçmiş olsun

Takdırdıktan sonra ağrı oluyor kasık bel ağrıları ama sonra alışıyorsun şuan benim adet yoğunluğu dışında bir sorunum yok

Normal. Spiralden sonra kadinlarin genel sikayeti daha siddetli adet sancisi cekmeleri ve kanama suresinin daha uzun olmasi. Ilk taktirdiktan sonra, rahmin yabanci cismi atmaya cabalamasi gibi dusunun- ki bu durumda spiral yabanci cisim. Bu yuzden organ kasilmakta ve kasilan her organda da agri olusmaktadir. Spiral icin muhim olan durum, ortalama 6 ay surede bir adetinizden sonra bir jinekologa muayene olmaniz ve spiralde her hangi bir kayma olmadigini teyid etmeniz. Onun disindaki fazladan agri ve kanama gayet normal.

Selamlar
Spiral taktırdım ve 25 gün falan oldu. Haftaiçi adet olurum galiba.
Ama bu dönemde ilki 16. gün ve ikincisi bugün olmak üzere iki kere ara kanaması yaşadım.

Ve hep bir endişem var. İnşallah spirale rağmen hamile kalmam ve bir kaç güne kadar adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…