Spiral sonrası kanama sorunu

minik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
116
İstanbul
Bende spiral taktirdiktan sonra lekelenmelerim oluyordu. Doktora söyledim. Doktor da tarlusa verdi kanaması kessin diye fakat kesilmedi ve tam tersine kanama var ve arada biraz fazlalasti bende az önce doktora sordum ilaci bırakmam söyledi halbuki bir kutu daha içecekdim. Sizde böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlar yazarmisiniz.

spiral kanamayı uzatıyo bunu biliyorum ama ara kanamam hiç olmadı senin regl döneminmiydi takıldıktan sonramı oldu kanamalar

Reglmin 4 günü takıldı. Zaten daha yeni takıldı. Regli sonrası lekenmelerim oldu. Kontrol zamanı doktora söyledim o da tarlusal verdi bu ilac da kanamayi durduracagina daha fazlalastirdi.

Bende spiral taktirdiktan sonra lekelenmelerim oluyordu. Doktora söyledim. Doktor da tarlusa verdi kanaması kessin diye fakat kesilmedi ve tam tersine kanama var ve arada biraz fazlalasti bende az önce doktora sordum ilaci bırakmam söyledi halbuki bir kutu daha içecekdim. Sizde böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlar yazarmisiniz.
Meraba ben bi bucuk senr once taktrdim spiral ve memnundum ama bi aydr ara kanamam oluyor tam adet oldum diyorum gene kesilio sizin nasil gecti acaba ve gecen p tesi doktora gttim spiral yerinde ipi net gorduarti yumurtaliklardada sorun yokdoktrum stresren olur dedi sinir oldum ya

Back