• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SPİRAL SONRASI DEĞİŞEN HERŞEY

cubuk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
18
Kızlar ben bu konuyu bir derdim var diye açmalıydım☺️
Spiral taktıralı 1 sene olacak nerdeyse ama hala ilk gün ki gibi kanamalarım oluyor reglim 10 gün sürüyor, regli değilsemde lekekenme oluyor sürekli.. doktora gittim normal gecer diyor gecmıyor işte
Birde psikolojik olarakta beni mahvetti cinsel isteksizlık sürekli acı cekme sanki ben eski ben değilim.
Ve en önemlisi o kadar kan kaybetmişim ki kan değerlerim 3e falan düşmüş kafamda saç kalmadı şimdi ben spiralli cıkaracağım yüksek ihtimalle ama ya sonra dıyorum böyle kafam rahattı benım yaşadıklarımı yaşayıp spirali cıkartıp normal eski haline dönen var mı ya bir yardımcı olun şu spiralli ablanıza🥰🥰

bu şekilde kafanız rahat mıydı ?resmen eziyet cekmıssınız 1 sene boyunca .
Enfeksıyona döner akıntılar başlarsa daha kötü olur . Başka bi korunma yöntemi secın

bu şekilde kafanız rahat mıydı ?resmen eziyet cekmıssınız 1 sene boyunca .
Enfeksıyona döner akıntılar başlarsa daha kötü olur . Başka bi korunma yöntemi secın
Korunma yöntemi olarak rahattı demek istedım
Aslında ben bunlar olurken doktora gittim hep bunların hepsinin sprialle alakası olmadığını zamanla gececeğini söylediler ama geçmedi bekleye bekleye 1 sene oldu şimdiki aklım olsa hiç taktırmazdım

Korunma yöntemi olarak rahattı demek istedım
Aslında ben bunlar olurken doktora gittim hep bunların hepsinin sprialle alakası olmadığını zamanla gececeğini söylediler ama geçmedi bekleye bekleye 1 sene oldu şimdiki aklım olsa hiç taktırmazdım
nasıl onla alakası yok önceden bu sekılde miydi duzensız mıydı regl cinsel isteksizlik ve acı çekme varmıydı .

nasıl onla alakası yok önceden bu sekılde miydi duzensız mıydı regl cinsel isteksizlik ve acı çekme varmıydı .
Evet bana bunu söyluyorlar cinselliği söylemedım doktorlara diğerleri için regli zamanla düzelecek dediler diğer şeylerde psikolojik olabilirmiş sprıalın böyle yan etkileri yokmus nese sonuc olarak cıkartcam benim merak ettiğim böyle olup geri eksi haline dönmek uzun zaman alıyor mu

Evet bana bunu söyluyorlar cinselliği söylemedım doktorlara diğerleri için regli zamanla düzelecek dediler diğer şeylerde psikolojik olabilirmiş sprıalın böyle yan etkileri yokmus nese sonuc olarak cıkartcam benim merak ettiğim böyle olup geri eksi haline dönmek uzun zaman alıyor mu
İlişki sırasında ağrılar cekıyordum bazı pozisyonlar aşırı ağrı verıyordu . Sprayl çıktıktan sonra ve öncesi rahattım

benim de aynı şekilde ilk 1 sena aşırı kanamam oluyordu, ağrım yoktu. Hep ara kanamam olurdu regl ne zaman basliyo ne zaman bitiyo anlayamazdim. Kontrole gittigimde hiç birşey çıkmadı ama sonradan kendi kendine duzeldi. Ağrılarınız belki bazi pelvik yapışıklıklardan kaynaklanabilir. Ben kadın sağlığı ve pelvik taban alaninda çalışan bir fizyoterapistim istanbbuldaysaniz bi yanima ugrayabilirsiniz bazi manuel uygulamalarla belki rahatlatabiliriz ağrınızı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişki sırasında ağrılar cekıyordum bazı pozisyonlar aşırı ağrı verıyordu . Sprayl çıktıktan sonra ve öncesi rahattım
Ya buna duyduğuma sevindim
Acı çekmenize üzüldüm tabi yanlış anlamayın
benim de aynı şekilde ilk 1 sena aşırı kanamam oluyordu, ağrım yoktu. Hep ara kanamam olurdu regl ne zaman basliyo ne zaman bitiyo anlayamazdim. Kontrole gittigimde hiç birşey çıkmadı ama sonradan kendi kendine duzeldi. Ağrılarınız belki bazi pelvik yapışıklıklardan kaynaklanabilir. Ben kadın sağlığı ve pelvik taban alaninda çalışan bir fizyoterapistim istanbbuldaysaniz bi yanima ugrayabilirsiniz bazi manuel uygulamalarla belki rahatlatabiliriz ağrınızı.
Sağolun kalsın😂

Back