Spiral !!! lütfen acil yardım

izabelle hormonlu spiraller oluyor bu avrupa spiraller sanıırm.
normal bildiğimzi hastanede,yada klinikte taktırmalısın.
fiyatı hakkında net bir sey söyleyemem biz gecenlerde arkadasıma takdırdık ama hastane pahalı bir hastaneydi..kendim taktırmadım yani:icecream:
ben baska bir yöntemle korunuyorum canım

canım op.dr.özgür leylek 'in bu konuda bir cevabını kopyalıyorum (ayrıntılı bilgi için netten bakabilirsin)

Merhaba,

Biraz önce doğum kontrol hapları ile ilgili olan sorunuzu cevapladım. Bu sorunuza gelince ; Doğum yapmamış kadınlarda spiral kullanılmaz diye bir yanlış düşünce var. Böyle bir durum gerçek değildir.

Randevumu az önce iptal ettirdim bi arkadaşımla görüştüm bana izmirde muayne ücreti 120 + spiral ücretininde 150 olduğunu söyledi.
Spiral taktırma konusunda en iyisi bi hafta sonu izmire gidip bu işi halletmek olucak.
denizzelda çok teşekkür ederim fikirlerin için.

en iyisini yapmıssın merve
içine sinmediyse gitme o doktora zaten
kontrollerini ihmal etme kendine iyi bak
sevgiler..

ahhhhaaaaaaaaa..
bu fıyatlarda ne..ben geçen yıl taktırdım ana saglıkta..eczaneden kendın alıyordun spralı 50 tl cıvarı..cesıt cesıt var..sen neyı tercıh edersen onu alıyorsun..ucretsız takıyorlar be sekercım..
ama ben çıkarttırdım..rahım agzında yara vardı..enfeksıyoon rıskı nedenıyle korkmustum..

evet ya
ne bu fiyatlar böyle kazık
ana çocuk sağlığında ücretsiz takılırken bu paraları bayılmak saçma bence...

sağol canım anladım bende hap kullanıyodum ama çok isteksizlik yaptı bıraktım önce yasmin kullandım sonra gineraya geçtim o mahvetti beni çok isteksizlik oldu bende hep bıraktım ama olmuyo böyle en kısa zamanda bi şeye başlamam lazım kafamçokkarıştı

bak merve kardesim hic dogum yapmadigin icin bence taktirma diycem ama dogum kontrol haoi kullanmak sana itici gelddigi icin baska bi yöntem in yok.ben kendimi örnek veriyim cocugum dünyaya geldikten 2 ay sonra aman haplarla kim ugrascak dedim.gittim spiral taktirdim.1 ay sonra gel yerinde duruyormu diye kontrol tarihi verdi.gittim yerinde duruyor dedi.simdi 6 ayda bir geleceksin dedi.ha bu arada ilk taktirdigin günlerde esinle iliskiye girerken kayma olabiliyor sakin spiralim var diye güvenme hemen hamile kalabiliyorsun.ne zaman sana doktorun derse tamam daha kaymaz o zaman rahat nefes alabilirsin.si mdi bana geri dönelim.6 ay sonra yine gittim doktoruma ok yine yerinde duruyor dedi.sonra yine 6 ay gecti yine gittim.doktorum demezmi spiralin kaymis.hicmi agrin sancin kanaman olmadida farketmedin dedi.bende yok dedim.sen dünyada tek olmalisin herhalde diye sakalasti.düsün 1 sene yerinde duran spiralim.ne agri nede kanama hissettim ama kaymis.doktor dedi suan hamile bile olabilirsin cünki ne zaman kaydigini bilmiyoruz dedi.hemen ultrasal yapti.bebek gözükmüyor dedi.hemen cikardi.bi dahada taktirmadim.bu arada anestezilik bi olay yok.evet 2 gün agri degilde sanki göbek deliginin oraya icerden igne batiyormus gibi hissediyorsun sonra hersey normal haline dönüyor.insaallah güzel aciklayabilmisimdir.bence rahmine zarar verme.hap kullan.telefonun saatini ayarla aksam 10 a saat caldimi yut gitsin.simdi 2 sene olucak hap kullaniyorum.artik telefona bile ihtiyacim yok.beynim sinyal veriyor saatin geldi git ic hapini diye sana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…