Ben 2 sefer taktırdim. Doğum yaptktan sonra yani 40 ım bitti adet oldum gidip taktirdim. 9 ay boyunca adet gormedim (normal bu kisiden kisiye değişiyor.) sonra ardindan 3 sefer adet oldum ve. 3 ncusunde adet bitti ve 3 gun sonra yeniden adet oluyormus gibi kanama oldu. Tabi doktora gittim. Muayne oldum dediki iyi gelmedi sana. Neyse 1.5 yila yakin öyle gitti ben cocuk istemedigim için gecen sene 28 subatta taktirdim yime ve tam 7 ay boyunca adetim 7 gun yerine 10 gun ve 17 . 18 gunde bir oluyordum bu 3 gün dedigim de ilk başta lekelerle devam ediyordu tam tam iki ay duzene girdi dedim bu sefet eşim illaki paşamizin da bir kardeşi olsun dedi ve gittik çıkardık tam 3.5 aydır spiralsizim. Ssenin durumun içinde biraz bekle kisiden kisiye değişebiliyor ben ilkinde hemn gidip cikarttim oysaki doktor normal dedi kanamalar fazla olabilir kasik agrilari olabilir bana adetim bittigi gibi eski haline donebilirsiniz. Siz anladiniz onu zaten cok agrilar olunca 6 ayda bir kadın doğum uzmanina git baktır. Bazen iltihaplasabiliyor. Hab ve fitil yaxar geçer. Hemen cikarma fazla sorun yoksa tabi
İnşallahBende cikarmak istemiyorum ama gelin görunki korkuyorumda.
Hadi bklm ins dr sorun yok derde rahatlarim.
Yani kaymamisdir ins
Bakir spiral mi?Ben 2 sefer taktırdim. Doğum yaptktan sonra yani 40 ım bitti adet oldum gidip taktirdim. 9 ay boyunca adet gormedim (normal bu kisiden kisiye değişiyor.) sonra ardindan 3 sefer adet oldum ve. 3 ncusunde adet bitti ve 3 gun sonra yeniden adet oluyormus gibi kanama oldu. Tabi doktora gittim. Muayne oldum dediki iyi gelmedi sana. Neyse 1.5 yila yakin öyle gitti ben cocuk istemedigim için gecen sene 28 subatta taktirdim yime ve tam 7 ay boyunca adetim 7 gun yerine 10 gun ve 17 . 18 gunde bir oluyordum bu 3 gün dedigim de ilk başta lekelerle devam ediyordu tam tam iki ay duzene girdi dedim bu sefet eşim illaki paşamizin da bir kardeşi olsun dedi ve gittik çıkardık tam 3.5 aydır spiralsizim. Ssenin durumun içinde biraz bekle kisiden kisiye değişebiliyor ben ilkinde hemn gidip cikarttim oysaki doktor normal dedi kanamalar fazla olabilir kasik agrilari olabilir bana adetim bittigi gibi eski haline donebilirsiniz. Siz anladiniz onu zaten cok agrilar olunca 6 ayda bir kadın doğum uzmanina git baktır. Bazen iltihaplasabiliyor. Hab ve fitil yaxar geçer. Hemen cikarma fazla sorun yoksa tabi
Bi bakir var hormonsuz.. o cok kanama yapio diye bilinio ztn..bide mirena var o da hormonlu spiral.. onda ya az adet oluo kadinlar ya da hic olmuolar.. benimki bakir olandiBakir yada metal ne fark ediyor ???Acaba??
Merhaba spiralli hatunlarr
Spiral pozisyonu tam oturtularak takıldıysa , takıldığı andan itibaren koruma sağlar o konuda endişelenmeyin...
Ben de spiralli doğurmak üzereyüm şuan :) ama benim bünye tuhaf sanırım , kayma ve oynama olmadan hamile kalmışım...
Konu sahibi inşallah gönlünüze göre olur , herşey... Farklı bir yöntem deneyin bence kanamanız oluyosa spiral kaymış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?