• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral korkusu

olmadı canım zaten benımkı kaymıstı cok sıddetlı bel ve kasık agrım oldu
tesekkur ederim ben bugun test yapcam supeliyim cunki benim acayip yogun gecerdi adetim simdi damla damla,oluyorum sadece wcye girdigimde biraz akio anlamadim belkide stresdende boyle olmustur bilemedim size sonucu yazarim tabi 4saat idrarimi tutmam gerekecek

Ya bende taktırmayı düşünüyorum ama ona rağmen bu hamilelik riski beni cok korkutuyor.2.çocuğum var 3.yü düşünmüyorum.Rabbim olmayanlara,evlat hasreti çekenlere versin.Senin nasıl olmuş canım kaymışmı spiral?Uzun süre gitmemişmiydin kontrole.Eğer bu iş böyleyse ben hiç denemeyeyim.Hapta yutamam uzun vade de ama napıcam bilmiyorum.
bende cikartsam,birdaha asla,taktirmam kayma ihtimali ayri bir dert dis gebelik olma ihtimali yukselio surekli kasik agrilari adet kanamasi yogunlugu

kizlar yPtim negatif cikti oysaki cok umutlanmistim adetim az diye

bende cikartsam,birdaha asla,taktirmam kayma ihtimali ayri bir dert dis gebelik olma ihtimali yukselio surekli kasik agrilari adet kanamasi yogunlugu
Anladım canım.Genel olarak çok sağlıklı bir korunma şekli değil gibi görünüyor.Üstelik bide adet düzenini bozuyo.Vazgeçtim bende zaten.

tesekkur ederim ben bugun test yapcam supeliyim cunki benim acayip yogun gecerdi adetim simdi damla damla,oluyorum sadece wcye girdigimde biraz akio anlamadim belkide stresdende boyle olmustur bilemedim size sonucu yazarim tabi 4saat idrarimi tutmam gerekecek
Hadi hayırlısı inşallah. Benimde Dr dış gebelikten şüphelendi yarın başka bir Dr gideceğim eski doktorum hemen gel dedi

Git hemen çıkar suan dış gebelik riski var ve keşke taKtirmasaydim.çıkarirken Kırıldı yarısı kaldı resmen eziyet

Git hemen çıkar suan dış gebelik riski var ve keşke taKtirmasaydim.çıkarirken Kırıldı yarısı kaldı resmen eziyet
bazen şu mereti kırıpta hepsini çıkaramayanlar parçasını bırakanların beceriksizliği mi diyorum.çıkarırken.çünkü mantıken kadın vücudundan çıkarılamayan şey neden kadın vücuduna takılsın. bende doğurduktan sonra takrımak istiyorum çünkü çok çektim şu hormon kökenli korunmalardan.

bazen şu mereti kırıpta hepsini çıkaramayanlar parçasını bırakanların beceriksizliği mi diyorum.çıkarırken.çünkü mantıken kadın vücudundan çıkarılamayan şey neden kadın vücuduna takılsın. bende doğurduktan sonra takrımak istiyorum çünkü çok çektim şu hormon kökenli korunmalardan.
Valla spraille tam korumuyor kayarsa benim gibi hamile kalirsin ve sonucu dış gebelik olabiliyor çok korkuyorum zor bisey bu dan asla taktırmak istemiyorum şahsen ya igne yaptircam yada eşim korusun psikolojik bozuldu eesmen

Valla spraille tam korumuyor kayarsa benim gibi hamile kalirsin ve sonucu dış gebelik olabiliyor çok korkuyorum zor bisey bu dan asla taktırmak istemiyorum şahsen ya igne yaptircam yada eşim korusun psikolojik bozuldu eesmen
ben hormon bazlı korundum olana kadar çocuk tüp bebekle oldu.sorsan bişeyimiz yok engel yok.kedi gibi kısırlaşıyorsun. o da psikolojini bozuyor.bilinçli bir adam kafasına göre korunmayacağım dememeli ama ne kadar güvenilir erkekler bu konuda tartışmalı.

esim cocuk istemedigi icin cikartamiyorum kendiside korunmuo olan bana oluyor benim kanamm az,oldu dıs gebelik olmaz demi korkuyorum ben ya

ben hormon bazlı korundum olana kadar çocuk tüp bebekle oldu.sorsan bişeyimiz yok engel yok.kedi gibi kısırlaşıyorsun. o da psikolojini bozuyor.bilinçli bir adam kafasına göre korunmayacağım dememeli ama ne kadar güvenilir erkekler bu konuda tartışmalı.
spiral den sonra cocuk zormu oluyor

esim cocuk istemedigi icin cikartamiyorum kendiside korunmuo olan bana oluyor benim kanamm az,oldu dıs gebelik olmaz demi korkuyorum ben ya
Icin rahat etsin bence git netten araştırmalar beynim yandı. Hemde sorabilir sık sık kontrol ettir kayarsa ve hamile kalırsam riskli oluyor.benimki kaymış bilemedim. Aşırı ağrım olunca gittim kaymış ondan ağrım olmuş dedi

M
spiral den sonra cocuk zormu oluyor
hormon bazlı olmadigi icin daha kolay diye biliyorum.en azindan annemde öyle oldu sprali 10 sene kullanip 2 ay icinde cikarinca hamile kaldi.hormon bazlı şeyler.sadece bir değil bin yan etkisi var kanser dahil

Icin rahat etsin bence git netten araştırmalar beynim yandı. Hemde sorabilir sık sık kontrol ettir kayarsa ve hamile kalırsam riskli oluyor.benimki kaymış bilemedim. Aşırı ağrım olunca gittim kaymış ondan ağrım olmuş dedi
evet dogru netten arastira arastira beynim.yandi benimde ya dr gideyim en iyisi

evet dogru netten arastira arastira beynim.yandi benimde ya dr gideyim en iyisi
Az önce dr dan geldim dr aradık gelin dedi ultrasonda baktı karnının altında yanma hissi vardı birde beta hcg değerin dün 495 di bugün 795 olmus korktum patlar falan diye.baktibisey yok şiddetli karın argın olyrsa gel dedi.dr ısrarla keseyi görmem istiyor .denge 1500 ola a kadar bekleyelim dedi keseye bi bakalim ona göre hafta içi sonlandiririz dedi.yarın başka bir dr gidecegim yinede en azı da içim rahatlar.

Kızlar suan yoldayım eski Dr uma gittim keseyi gördü ve dış gebe değilim çok şükür dün gece iki kere acil gittim çok kötüydü suan beş hafta 4 günlük Muş haftaya kalp atışını dinerde dedi hayırlısı bakalim

Kızlar suan yoldayım eski Dr uma gittim keseyi gördü ve dış gebe değilim çok şükür dün gece iki kere acil gittim çok kötüydü suan beş hafta 4 günlük Muş haftaya kalp atışını dinerde dedi hayırlısı bakalim
ay cnm dıs,gebelik olmadigina sevindim ya allah korusun cok sukurki normal gebelikmis rabbimin.bir bildigi vardir elbet spiral cikarildimi

ay cnm dıs,gebelik olmadigina sevindim ya allah korusun cok sukurki normal gebelikmis rabbimin.bir bildigi vardir elbet spiral cikasagll caim sprail bozurildimi
sağol canı sprail görünmedi ultrasonda hoca kalsada korkma bisey olmaz dedi.düşmüş olabilir dedi

sağol canı sprail görünmedi ultrasonda hoca kalsada korkma bisey olmaz dedi.düşmüş olabilir dedi
hadi ya belkide adetinde falan dustu canim farketmedin bu kadinlarin sıkntısı hic bitmio yazik biz kadinlara ya cnm rabbim.saglikla sag salim kucagina almayi nasip etsin

hadi ya belkide adetinde falan dustu canim farketmedin bu kadinlarin sıkntısı hic bitmio yazik biz kadinlara ya cnm rabbim.saglikla sag salim kucagina almayi nasip etsin
Amin canım aynen öyle adet olmadım işte alındıktan sonra bebek çıktı ya Dr da adetleri atarsınız demişti .inşallah sorunsuz ilerler

Back