- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Olabilir .Hamile kaldigim icin cikarttirdim zaten, hormonlunun pek bir faydasini gormedim.O hormonlu olsndır bakırlı spiralden 80-100 tl arası takılıyor
Bir kez kaydiysa sık kontrol ettirin.benim de bir kez kaymisti hamile kaldim.2.kez taktirdim.en fazla hamile kalirim diyordum.baska organima kaymis.ikiye ayrilmis.hic haberim olmadi.organima saplanma tehlikesi gecirdim.ameliyatlardan döndum.mutlaka kontrol ettirin.takarkende sonrasindada takiliyken de kaydigindada hic agrim kanamam olmadi.ama bunyem kabul etmedi.Bnm bi kere kaydı ikinci kez taktrdım mecbur öle korkcak bişey yok sadece beş saniyelik yüksek ağrı oluyo ama sadece gerçkten beş saniye o kadar canın acımıyor fazla
Evet malesef miktarı artıyr ve ilk aylar süre uzuyor 2 3 gün benm 15 güne kadar uzadı aşırı artış oldu snra düzeldiSpiralden sonra adet duzeni ve miktarinda ciddi bir degisiklik oluyor mu?
Evet malesef miktarı artıyr ve ilk aylar süre uzuyor 2 3 gün benm 15 güne kadar uzadı aşırı artış oldu snra düzeldi
Kanama cogalabiliyor ve adet gunleri uzayabiliyor.Benim bir haftadan 10 gune cikmisti .Spiralden sonra adet duzeni ve miktarinda ciddi bir degisiklik oluyor mu?
Hormonluyu kimse tavsiye etmedi ama taktıran kişilerden azalma oldu diyeni duymadım hiç artış oluyor 2 kızım olmasa ve 3.planım olsa tercih etmezdim ilk sene baya adetim düzensz ve ağrılı oldu 2 yıldr rahatımTesekkur ederim. Benim zaten fazla kanama sorunum var, gittigim 2 ayri doktordan biri size kesinlikle onermiyorum dedi, digeri alakasi yok azaltir bile dedi. Ben de kararsiz kaldim taktirmadim. Hormonlu spiral dusundum onun da kayma riski cok yuksekmis, vazgeçtim.
Bende korkuyorum taktiricam ama anestezi alicam agri esigim cok dusuk.adet olmadim ki hala bebegim 7 aylik oldu adeti bekliyorum.merakettigim adet olmadan takiliyormu.konuyu takipteyimhanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu
Spiral varken hamile kalınca hemen çıkartıyorlar mi. Birde bebek açısından sıkıntı olur mu spiralBen özel hastanede taktırdım muayene ücreti ile birlikte 120 tl verdim ama devlet hastanelerinde ücretsizmis. Taktirmama rağmen asagida gördüğünüz nur topu gibi bir hamilelik takvimim var:) yani taktirin ama sık sık kontrole gidin. Bu arada takarken hiç acimiyor yani ben acı hissetmedim hemde hiç.
Takılıyor. Ben taktirdim. Bebeğim 4 aylık ve benim adet kanamalarim başlamadı halaBende korkuyorum taktiricam ama anestezi alicam agri esigim cok dusuk.adet olmadim ki hala bebegim 7 aylik oldu adeti bekliyorum.merakettigim adet olmadan takiliyormu.konuyu takipteyim
Allah bagislasin bebegini.takiliyor demekki ben de bahane ariyorum.adet duzenini etklilemezmi acaba.tam koruma saglamiyormus taktiricam mecbur artik.Takılıyor. Ben taktirdim. Bebeğim 4 aylık ve benim adet kanamalarim başlamadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?