Spiral ile hamile kalanlar ve acaba spiral ile hamile kalmışmıyımdır endişesi duyanlar hadi gelin

emel5

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
225
28
Kızlar kızlar 2 evlâdım var bir kız bir erkek spiral ile korunuyorum,ama 1 haftadir cok şüpheliyim böyle kalanlar varmı? spiral ile kalanlar nasıl anladı hamile olduğunu spiral ile kalmak mümkün mü?? Hay Allah'ım hiç de istemiyorum Rabbim olmayanlara versin 2 evlâdım bize yeter diyordum.hadi gelin postun konusu kısa sürmesede bi toplaşın hele 😐🙄😚

Kızlar kızlar 2 evlâdım var bir kız bir erkek spiral ile korunuyorum,ama 1 haftadir cok şüpheliyim böyle kalanlar varmı? spiral ile kalanlar nasıl anladı hamile olduğunu spiral ile kalmak mümkün mü?? Hay Allah'ım hiç de istemiyorum Rabbim olmayanlara versin 2 evlâdım bize yeter diyordum.hadi gelin postun konusu kısa sürmesede bi toplaşın hele 😐🙄😚
Benim bir yakınım bırakın spirali tüplerini bağlattığı halde hamile kaldı.. yerinden oynamış olabilir. Gününüz mü geçti. Test yapın isterseniz.

Bana temizliğe gelen abla spiralli oldugu halde hamile kalmişti, agir kaldirinca filan yerinden oynamış meğer..

Kızlar bugün kan testi vermedim ama doktor ultrasondan baktı karından. Spiral de hiç bir şekilde oynama yok ve ben sana 10 yıllık bakır spiral taktim dedi. bir mucize olacaksa olur ama bu şekilde şuan mümkün değil hamile olman dedi ve kan testi almadı eve gönderdi

Yerinden oynamadigini söylediyse mucize çünkü o yüzden mucize olacaksa diyip göndermiş. Spiralle hamile kalanların hepsinde spiral yerinden oynadığı için korunduklarini zannedip aslinda korunmadiklari icin hamile kalıyorlar. Hamile degilsin canim icini ferah tut. Antibiyotik kullandığında, stresten bazende sebepsiz günün geçebilir. Hicbiri yok desen bile suanda zaten hamilemiyim diye stres yapiyorsun.

Yerinden oynamadigini söylediyse mucize çünkü o yüzden mucize olacaksa diyip göndermiş. Spiralle hamile kalanların hepsinde spiral yerinden oynadığı için korunduklarini zannedip aslinda korunmadiklari icin hamile kalıyorlar. Hamile degilsin canim icini ferah tut. Antibiyotik kullandığında, stresten bazende sebepsiz günün geçebilir. Hicbiri yok desen bile suanda zaten hamilemiyim diye stres yapiyorsun.
Evet çok haklısın canım şuan uygun daha rahatım. Bakış açım su çalışmak istiyorum farklı bir düşünce daha farklı bir hayat sürdürmek istiyorum kendimce hepsi bu çocuk çok severim aslında ama artık yeter bir kızım birde oğlum var elhamdülillah ALLAH olmayanlara versin diliyorum ❤

X