Spinal sonrasi baş agrisi

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Spinal sonrasi bas agrisi yasayan bilir heralde.
Carsamba günu spinal anestezi ile 2.dogumumu yaptim ilk dogumumda bic bi sknti olmamasna ragmen bu spinalde
24 saat sonrasi dayanlmaz bi agriyla karsilastim 3 gündur hayatim zehir oldu acile gttim serum verdiler haplar neler neler hic bisey fayda etmiyor.
Kafein ic dediler kahve ic bol bol sivi tüket hap vs hepsni yapyrm ama banamisin demiyor aksama kdar ancak agirdan kivraniyorum önerisi olan varmi nasil gecicek bu agri delirmek üzrreyim artik

Öncelikle , Allah Abalı babalı büyütsün, ve çok geçmiş olsun, canım maalesef tam 2 günün daha var kendiliğinden geçecek , yapacağın hiç bir şey fayda etmeyecek , yarın biraz daha hafifleyecek , diğer gün ise pat diye kesilecek , bu meret tam 5 gün Sürüyor ne yaparsan yap sadece ayağa kalkmamaya çalış , benim sadece kalkınca olurdu o Yüzden hep yattım

Bende spinal anestezi ile doğum yaptim bol bol Nescafe ama gold olcak ve şekersiz iç ne zaman doğum yaptin allah analı babalı buyutsun

Sagol canm evet ayaga kalknca oturunca oluyor ama mecbur cocuk emzrmek icin bile otrunca cildiriyorum resmen hc bsey fayda etmiyor gercekten ne kahve ne su ne haplar beynmde binlerce matkap calisiyor sanki gecsin artik dikislerimin aciisni bile bastirdi bu agri kafamdanmi amelyat oldum karnimdanmi belli degil.

Bende spinal anestezi ile doğum yaptim bol bol Nescafe ama gold olcak ve şekersiz iç ne zaman doğum yaptin allah analı babalı buyutsun

Carsamba yaptim persembe sbah basladi agrilar hala devam ediyor iciyorm icim dışım nescafe oldu gram rahatlatmiyor malesef

Hayırlı olsun canım. Maalesef spinal sonrası böyle oluyor bos kaçağı oluyor yani beyin omur ilik sıvısı kaçıyor ve baş ağrısı yapıyor Bende ilk doğumumda spinal yaptım hiç sıkıntı olmadı ikinci de istedim doktorum farklıydı gerek yok spinal e lanet baş ağrısı yapar o en iyisi epidural dedi. Epidural oldum.
2, 3 gün daha sürer kafein tüketmeye devam et. Çıkar çıkmaz çikolata yemiyorlarmış bitter spinal de. Keşke sana da verselerdi

Bende spinal oldum cok şiddetli bel ağrıları cekmiştim baş ağrısının yanı sıra herkes lafımızı dinlemedin uyutulsaydın dediysede
Bidaha doğum yapsam gene spinal isterim o duyguyu yaşamaya değer

Canım bebeğini sağlıkla büyüt.benimde öyle oldu bir hafta sürdü inşallah senin hemen biter ama spinal bas ağrısı yapıyor sadece neskafe iç süt veya süt tozu katmadan

Haklısın canım , biliyorum o ağrıyı bende emzirirken Başımda biri oluyordu ben aşağı bakmamaya çalışıyordum memeyi bile başımdaki tutturuyordu , dediğim gibi 5 gün Sürüyor ve 5. Gün birden kesiliyor az daha sabır

Evet canm beynmden bisiler cekip aliyolar sanki dogum deglde beyin amelyati oldum milyonlarca migren agrisi bu resmen migreni bilen bilir.
Banada genel yapma kusma oluyo spinal iyi dediler spinaldede kustum keske genel olsaydim bu denli aci cekmezdim.
Su bile vermediler ki cikolata versinler cnm insllah gecer biran önce nolur dua edin bana cok fena bu agri

Bende spinal oldum cok şiddetli bel ağrıları cekmiştim baş ağrısının yanı sıra herkes lafımızı dinlemedin uyutulsaydın dediysede
Bidaha doğum yapsam gene spinal isterim o duyguyu yaşamaya değer

Emin ol allahtan böyle bi bas agrisi cekmemissin ceksen degil spinal olmak bdaha adini duymak istemezsim migrenin ne oldgnu bliyosan eger bu binlerce kisinin migren agrisinn tek sende birlesmesi kdr bisey gecmeyen boyna kollada omza vuran delirten saatlerce aglatan bi agri olamaz byle bsey bidaha spinali bile duymak istemyrm artk

Canım bebeğini sağlıkla büyüt.benimde öyle oldu bir hafta sürdü inşallah senin hemen biter ama spinal bas ağrısı yapıyor sadece neskafe iç süt veya süt tozu katmadan

Sagol canm aksamlari rahatliyodu ama bgun oda olmadi dikislerim bile acimiyo artik ama bu bas beni maf etti 3u1 arada iciyodum sekersiz ic dediler smdi 2 si bi arada iciyorm sütsüz dahami iyi geliomus ozman düz nescafe alip iceyim

Ay canm valla daha 2 gün oldgnu düsnmek cok kötü aksamlari rahatlardi smdi oda olmadi boynum tutulms bi vaziyette agridan omuzlarim ayni bende kafam yan bi seklde duruyorum ama yatmadan gecmiyor malsf bitek yatnca rahatliyrm onada imkan yok 1 yasnda oglum 4 günlük bebegm yemek vs onlarla ilglnen derken aglaya aglaya uyuyorum gecelere kadar artik gecsin allahmdan bska bsy istemyrm dua edn bana (

Yaaa evet tutulur ben 4. Gün yatmaktan kalktığımda kitleniyordum artık iki büklüm kalıyordum , neyseki geçti ama 5 gün süresi bu maalesef bir daha doğum yaparsam epiduralli yapacağım o kesin, bayılmak istemiştim ama narkoz bebeğe geçiyor diye vazgeçmiştim , aslında o ilk anı duymak çokkkkk güzeldi , onun için bir daha olursa epiduralli olacak , bu arada kimsen yokmu yanında ya , hep bebek hem çocuk hem yemek çok zor olur , hele şu durumda

Ay sorma valla artk isyan edicem cok fenayim esim hastnye gdelim diyoda deggl hastnye gtmek kfami kaldirp tuvalete zor gdiyorum arabanin sallamask hastnye gtmek ölüm benim icin arasam gelip evde serum falan vermezlermi ki acaba
Vlla ben zaten bidhaa dogum dsnmuyodum düsünüyo olsaydim bile bundan snra asla dsnmem.
Benm cevremde genel olanlar cok rahatti hc bi sorun olmadi bana genel ol dedler kusma yapio diye olmadm bundada amelyat sirasnda kustum afedersin.
Hele bu bas agrisni blsem asla olmazdm.
Omuzlarim boynum tutulms vaziyette bugün 4.gün oldu ilk 2 gün aksama kadar sürüp aksam 8 9 gbi rahatliyodum dün oda olmadi git gide agri cogaliyo dagiliyo resmen bgün daha bi kötyüm alllahim artk alsn şu agriyi benden

Nasıl oldun inşallah düzelmişssindir

Bgün sabah uyandigimda kalkmaktan korktum cnku yatarken hafif bi sizlama seklinde oluyodu kalktigmda ise kafamin icinde havai fisek gbi patlydu esime dedim beni tut kaldr ellerimi tuttu tam kafami kaldrdim allahim o nasil bseydi kendimi geriye dogru attigimi hatrliyrm gözumden yas geldi resmen.
Sonrasi mecbur lavbya gtmek icin kalktm haplar kahveler son hiz devam etti derken aksam üzeri hafif bi rahatlama oldu derken azar azar agri azalmaya basladi aksam olunca daha iyiydim oturabilyodum artik .
Simdi ise sadece normal bi bas agrisi kadar bi agri var ama bu agriya bile raziyim ben artik öncekinden sonra bunlar bas agrisi deglmis yani.
Bu agri basladiginda ilk 2 günde boyle olmusdu aksamlari rahatlamis sabah baslamisti tek ümidim sabah baslamamasi suan iyiyim cok sukur ama sabah olmasnda korkuyorum insllah tekrarlamaz allahimdan baska bisey istemiyorum .
Stresten agridan sütüm kesildi resmen cocugu emziriyorum emziryrm uyumuyo allahm neden uyumuyo drken bi baktm meger süt gelmiyomus.
Insallah oda düzelir cok zorlu bi sürec oldu bu bizim icin.
Bide öksuruk tutuyor devamli öksurürken dikslerim patliycak gbi oluyor basimida cok tetikliyor simdi yazarken yine tuttu basim agrimaya basladi sanki valla artik delirmek üzereyim bu nasil biseydir anlamadim

Canım günaydın , bugün son gün inşallah kalmaz birşey

Boynum kopacak sanki çok ağrıyor. Sezeryandan sonra 2. Akşam başladı.. çok kötüyüm...ne yapabilirim. Dr. Bol sıvı. Kahve. Yatak diyo.. eee emziriyoz. Wc. Kalkıştı ama öldüm.. kaç gün sürecek allahım

Kola ile kahveyi karıştırabilirsniz arkadaşıma çok ii gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…