Spinal sezeryanla kolay doğumum.

laz4life

Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
2.173
1.922
108
35
Hamilelikten önce kk ya üye olmuştum sürekli hamilelik postlarını inceliyordum. 2015 Şubatta hamile olduğumu öğrendim. 5. ay kanama yaşadım 1 hafta sürdü o kadar korktum ki. Bebeğimin eşi önde olduğu için sezeryan olacağım kesindi o yüzden hiç stres olmadım. Doktor kontrolünde 36+6 da 18 Eylül Cuma gününe gün aldık. Perşembe gününden ailem yanıma geldi. Ertesi sabah kayınvalidemde geldi ve hep birlikte güle oynaya hastaneye gittik. 09:00 da odama aldılar. 10:00 da hemşire önlük getirdi tabi biz bu arada odayı süsledik ablam ve arkadaşımla birlikte. Yatağa yatma vakti geldi. Hemşire damar yolu açmak için iğne batırdı ancak bir terslik oldu geri çıkarttı 2.kez iğne batırdığında ben başladım ağlamaya. Odada herkes şok küçücük iğneden ağlıyorsam gerisi nasıl olur diye:)
10:30 da gidiyoruz dediler benim heyecanım arttı içim ağla akla doldu babama bakıyorum gözleri yaşlı anneme bakıyorum iç çekiyor eşim desen elimi bırakmıyor. Ameliyathanenin kapısına hep birlikte gittik. Ben içeri girerken yine salya sümük ağlıyorum. Kapı kapandı tanıdık kimse kalmadı içeride herkes güllük gülüstanlık hemşireler anestezi uzmanları şarkı türkü içim rahatladı. Belden uyuştum. Uyuşunca sonda takılmış farkında bile değilim. Beni sürekli konuşturuyorlar. Ben nefes alamadım tansiyonum düşmüş panik oldum seruma iğne yaptılar düzeldim. Arada doktorum kafayı kaldırıp nasılsın diyor gözlerim yaşlı bebek iyi mi diyorum sadece. Ben kesmeye başladınız mı dediğimde viyak viyak sesler gelmeye başladı. Meğerse benim cadı kızım doğmuş bile. Resim çekildik eşime gönderdik. Eşim dışarıda salya sükük ağlıyormuş resmi görünce o da rahatlamış. Bebeği benden önce çıkarmışlar eşim kapıdan ayrılmamış annem ablam peşinden gitmiş. Annem sonra geri gelmiş. Bu arada beni diktiler doktorum bitti geçmiş olsun dedi. Ameliyathanede çok üşüdüm. Odaya geldiğimde hala titriyordum. Hemen bebeğimi kucağıma verdiler emzirmem için sütüm var mı yok mu bilmeden öylece emzirdim bir canın bana böylesi bağlanmasını izledim. İzledikçe ağladım. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın. geç oldu ama sonunda ben de doğum hikayemi yazdım. Okuyan herkese sevgiler. :KK15:

Eklentiler

• PhotoGrid_1450871875612.jpg
    PhotoGrid_1450871875612.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 188
ay yaaa....çok duygulu maşallah canım, Allah bağışlasın yavrunu..darısı başımıza artık. ben de spinal olcam merakla okudum .

paylaştıgın için teşekkürler

ay yaaa....çok duygulu maşallah canım, Allah bağışlasın yavrunu..darısı başımıza artık. ben de spinal olcam merakla okudum .

paylaştıgın için teşekkürler
Dünyanın en güzel anı tekrar tekrar yaşamak istiyor insan Allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin çok kolay oluyor ilk 2 gün ağrın oluyor ama ağrı kesici ile geçiyor zaten bebeğin ıykk dese acı falan hissetmeden yataktan fırlıyorsum :)

beni cesaretlendirdin doğrusu..biraz tedirgini m ilk bebek olacagı için..ama seninki gb motive edici yazılar içimizi ferahlatıyor...hayırlı evlat olsun inşallah annesi..tekrar gözünüz aydın

beni cesaretlendirdin doğrusu..biraz tedirgini m ilk bebek olacagı için..ama seninki gb motive edici yazılar içimizi ferahlatıyor...hayırlı evlat olsun inşallah annesi..tekrar gözünüz aydın
Aa öylemi çok sevindim canım. İyi ki de böyle olmuş ben diğer türlüsüne cesaret edemezdim. 12 de doğumdan çıktım akşam 4 gibi beni yürüttüler. Gazımı çıkarttım wc ye gittim rahat rahat tabiki hepsi çok kolay olmuyor ama korkacak birşey değil gerçekten :) Tavsiyem bol su için içenilirseniz günde 5 lt kadar için ki ödemi kolay atın. Ben de spinalin yan etkisi omuz ağrısı oldu. eğer omzunuz tutulmuşçasına ağrırsa hemen ağrı kesici iğne vurdurun.

omuz agrısı da belki üşütmekten olabilir ameliyat hane soguk ya..çok sevindim ya boyle rahat gectıgıne umarım benımde oyle olur.. tabi bol su için derlerse harfıyen yaparım ..kendim tuvalete gidebilceğime de sevindim..çabucak iyileşip yavrusuyla ilgilnmek istiyor insan

omuz agrısı da belki üşütmekten olabilir ameliyat hane soguk ya..çok sevindim ya boyle rahat gectıgıne umarım benımde oyle olur.. tabi bol su için derlerse harfıyen yaparım ..kendim tuvalete gidebilceğime de sevindim..çabucak iyileşip yavrusuyla ilgilnmek istiyor insan
Su içmen sütün içinde yararlı olacaktır tavsiye ederler inşallah:)

Allah acısını göstermesin. Böyle pozitif doğumlar görünce insanin biran evvel dogurasi geliyor :)

Hayırlı evlat olsun bebişin inşallah

Back