Spinal sezeryan ile gelen oğlum

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Hamile kalmadan önce bile buradaki hikayeleri okur acaba bir gün benim de anlatacağım doğum hikayem olur mu derdim hep... Ve nihat o muhteşem şey oldu ve bende hamileydimmm
Çok güzel giden bir hamileliğin oldu zaten kiloluydum bu yüzden çok bir kilo almamaya çalıştım toplamda 6 kilo aldım...
31. Haftamda kardeşimin düğünü için memlekete gittim 33. Hafta evime geldim hersey çok iyiydi normal doğum görünüyordu... 36. Haftamda kontrole gittim bebek iyiydi bir sorun yoktu ama benim ağrım çoktu arada adet ağrılarım oluyordu... Ve doktorum da 10 gün yoktu bende doktorumu çok seviyordum hamileliğimin başından beri doğumumda olmasından korkuyordumo 10 gün arada doğurmak istemiyordum ve resmen kendimi tuttum... Bir ara ağrım artınca hastaneye gittim başka bir doktor vardı ebe muayene etti 1 cm açıklığım vardı ilk bebek ya heyecanlıyız ebe eşime doğum başlamış 1 cm açıklığı var diyince eşim kendinden geçiyor adam resmen şoka giriyor ben yanına gidip bir sakinleştim kendine getirdim sonra o beni kendime getirdi çünkü ben doktorum olmadan doğurmam diye tutturdum daha gelmesine 3 gün vardı....

Ev hastaneye çok yakındı o yüzden evime gittim suni sancı almak istemedim... 3 gün bir şekilde geçti ve pazartesi doktorumu kapı önünde karşıladım aşırı sancım vardı doktorum kontrol etti 3 cm açıklığın var ama suyun bitmiş dedi 3 gün önce vardı o ara fark etmeden suyum gelmiş çok az bir yerde kalmış suyum bebeğinde kilo alımı durmuş ben panikleyip korktum biraz tehlikeye atmak istemedik ve bana hemen yukarı çık hazırlasınlar seni sezeryana alalım dedi eşimin haberi yok kontrole gelmiştik çünkü :)

Doktorum olanları anlatınca benim eşim yerinde duramadı heyecandan doğuyor mu ne zaman şimdi mi diyip durdu ne yapacağını şaşırdı yukarı çıktık odamızı hazırladık ailelere haber verdik ve ben spinal sezeryan olmak istediğimi söyledim onlarda uygun görüp beni ameliyata aldılar.. En güzel bekleyiş için eşimi bırakmam lazımdı ama o beni bırakmadı zor ayrıldı bizden... Beni ameliyata hazırladılar doktorum geldi ama korkuyorum yalvarıyordum başlamadan bir iğne dürtün diye doktorum da ben önce seni muayene edeceğim başlayacağım zaman söylerim dedi.. Aradan iki dakika geçti Ayşe hanım bitmedi mi muayene dedim baş ucumda benimle ilgilenen hemşire bitti geliyor demesiyle ben ağlamaya başladım o an bir ses geldi ııınngaaa diyordu doktorum göstereyim mi dedi bende gösterin dedim ve kaldırıp gösterdi minik kedi yavrusu gibiydi hemşireler temizleyip yanıma getirdiğinde o kadar güzeldi ki öyle güzel bir koku geliyordu ki hıçkıra hıçkıra ağladım... Doğumum çok güzel geçmişti hemen odamda kahve içtim ağrımda hiç olmadı 6 saat sonra kendim kalktım.

Bir gün hastanede yattım çıktığım günün akşamı geri gittim çünkü enfeksiyon kapmıştım zorlu bir süreçten geçtim ama çok şükür yine de rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı bir evlat

Gozunuz aydin cok tebrik ederim:) ben simdiden sezaryen dusunuyorum boyle agri sizisi cok olmayanlar icime su serpiyor insallah bende cok sikinti yasamam. Saglikli mutlu bi omru olsun yavrunuzun:)

Gozunuz aydin cok tebrik ederim:) ben simdiden sezaryen dusunuyorum boyle agri sizisi cok olmayanlar icime su serpiyor insallah bende cok sikinti yasamam. Saglikli mutlu bi omru olsun yavrunuzun:)
İnşallah canım ağrısız sızısız geçer ben çabuk toparlandım sarırım odaya çıkar çıkmaz içtiğim kahvelere borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…