- 10 Şubat 2016
- 114
- 60
- 18
- Konu Sahibi eylulunannesii
-
Canım biraz moralni yuksek tut lutfen. Bak çok şukur sağlıkla dunyaya gelmiş çocuğun. Buyuk bi problem yok ortada. Bu lohusa piskolojisi çok başka esasen. Bende 2 ay oldu doğum yapalı hala piskolojim toparlanmadı. Bu ağlamalarının sebebi o muhtemelen.. Moralini yuksek tut ki sutun bol bol aksınbebişini guzel besleyebilesin.
Gecmis olsun canim sakin moralini bozma bebegine daha coook uzun yillar lazim olucaksin:) bebek dusuk kilolu ve erken dogdugu icin biraz enfeksiyona yatkinligi vardir o yuzden kapmistir anne karninda olmamistir kendini suclama sen zaten zamaninda mudahale edip kurtarmissin bebegini. Uzun sure de tutmazlar biraz daha toparlanip kilo alinca verirler yavrunu sen bu zmanini degerlendir evini hazirla moralini yuksek tut beslenmene dikkat et sutunu sag ki eve geldiginde guclu bir anne gorsun bebeginsaglicakla kal insallah az kaldi
Geçmiş olsun inş sağlıkla tez vakitte kavuşursun miniğine. Rabbim Evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Çok şükür sağlıkla doğmuş. . Şuan nasıl herşey yolunda mı. . Geçmiş olsun
Maşallah çok iyi kilonuz.. Allah nazarlardan sakinsinAllah razı olsun canım. Evimizdeyiz iyiyiz çok şükür 4 gün küvözde kaldık ufagız henuz 3700 :)
Maşallah çok iyi kilonuz.. Allah nazarlardan sakinsin
ayyy nasıl dikkatle okuduysam mausu sıktırmışım...canım çok geçmiş olsun...güzel allahım yavrunu sana ve yavrularımızı bize bağışlasın..şimdi çok rahatladım...Allah razı olsun canım. Evimizdeyiz iyiyiz çok şükür 4 gün küvözde kaldık ufagız henuz 3700 :)
ayyy nasıl dikkatle okuduysam mausu sıktırmışım...canım çok geçmiş olsun...güzel allahım yavrunu sana ve yavrularımızı bize bağışlasın..şimdi çok rahatladım...
sen bol bol emzir o süt emdikçe geliyo merak etme...olmazsa devam sütü kullanırsın günde iki kere felan..kıyamaam o iyi olsun da gerisi hallolurAllah razı olsun canımm :) tek sorunum mama takviyesi sütüm az kızım doymuyor
Bence bunu sorun olarak görme. . Emzirmeye devam artık mama takviyesi yapabilirsin.. onun sağlığı önemli gerisi hiç sorun degil..Allah razı olsun canımm :) tek sorunum mama takviyesi sütüm az kızım doymuyor
Aynen benim de bebegim 3 aylik suan sadece mama aliyor dogdudgundan beri sutum yetmedi hep mama takviye ettim, ve hep sagarak verdim cok yipratici bir surecti, suan sagdigimda en fazla 10 cc cikiyor 2 gundur artik vazgectim..beslendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?