Spinal sezeryan doğum sonrası agrılar

nutellalikek tesekkur ederim.Gerçekten kafam çok karıştı Dr. Arayıp tekrar bu konuyu ve konuşmak istiyorum tekrar muayene olucam.Önceliğin dogalliktan yana olması gerekiyor ilk fikrimde böyleydi panik haliyle verdiğim bir karardı sezaryan hayırlısı olsun bakalım

benım tavsıyem saglıgınız ıcın hangısı uygunsa o. ben spnal anestezıyle sezeryanla kızımı kucagıma aldım.dogum asırı rahat gecıyo doktorlarla sohbet halındesınız o derece.ama doğumdan sonra tam 15 gun agrı cektım kızımı dogru durust kucagıma alamadım....çok zor gunlerdı çok.ama bırcok arkadasım da aynı sekılde doğum yaptı 2 gune ayaklandı.yanı bunye meselesımı anlamadım.ben normal ıstıyodum bebegım ters oldugu ıcın mecbur 38 haftamda sezeryana alındım
kuzenım normal dogum yaptı ınanılmaz rahatmış herkese tavsıye ettı
eğer panık atagın asırı degılse saglığın elverıyorsa herseyın normalı guzel arkadasım.zaten artık tıp oyle ılerledıkı ben doğumdan cıktıgımda 2 normal dogum bekleyen vardı okadar acılma vardı gıkları cıkmıyodu valla....epidural ınsanı cok rahatlatıyo netıcede....
hayırlı doğumlar dılerım

Yok merak etme dedigim gibi aklin cok karisirsa ozelden mesaj atabilirsin bana :) tabikide doktorunla konus eger memnun olmazsan arastir doktorunu degistir. Ben 6 tane doktor degistirdim acikcasi cok pimpirikliyimdir..

Merhabalar. Ben de spinal sezaryen oldum 1 sene evvel. İlk aylar o iğne vurulan yer sızlıyordu arkaya yaslandığımda. Hatta psikolojik herhalde, şimdi bile konuşuyorum ya sızlıyor gibi oluyor ama ağrım yok:) belimde, sırtımda, başımda vs ağrım olmadı benim. Hatta forumda; spinal esnasında başımızı hiç hareket ettirmememiz gerektiğini, yoksa deli gibi baş ağrısı çekeceğimizi vs okuyup girmiştim ameliyata ama ben çok oynattım o sırada başımı. Biraz fena olmuştum kan kaybından galiba. Yine de baş ağrım sıfırdı. Hiiiiç olmadı. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bence. Allah acil şifa versin sizlere kızlar.. Şifa bekleyen herkese..

spinal anesteziyle sezeryan oldum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Dayanılmaz baş ağrılarıyla hayatım cehenneme döndü. tuvalete bile sürünerek gitmek zorunda kaldım, kafein işe yaramadı. omurilik sıvısı kaçak yapıyomuş ve alınan kanla spinal anestezi deliği dolduruldu, her yanımın delinmesine mi çektiğim acılara mı yoksa en güzel günlerimin zehir olmasına mı yanayım bilemedim. 1 aydır hala çektiğim ve düzelcek gibi durmayan bel ağrısıda cabası

Merhaba sevgili hanımlar bende spinal anesteziyle doğum yaptım yapali 7 ay oldu doğumdan önce çok güçlü bi kadindim asciydim çok yüksek tempoda çalışıyordum günde 12 bazen 14 saat gibi ama şimdi gücümden eser kalmadi 5 kilo poseti zor taşıyorum biraz spor yapsam kaslarimda yanma ve ağrı oluyor. Bende egildigimde dogrulmakta zorlanıyor ve ağrı çekiyorum acaba kaslarında yanma ve hareket kisitliligi yaşayan başka arkadaşlar var mi gerçekten kendimi çok yetersiz hissediyorum çok üzülüyorum lütfen benimle ayni durumda olan varsa yazsın

ben hayatımda hıc dogum yapmadım ama
bırı genel dıgerı epudural 2 kez amelıyat oldum
bende ne sırt agrısı ne bas agrısı ne eklem agrısı hıc bırsey olmadı ...

Merhaba bende 16ay onde epiduralle dogum yaptim. Dogum yaptigim gece kalp krizo geciriyorrum sandik ekgd birsey cikmadi megersem kas spazmi gecirmisim ve bana gaz sancisi dediler. Fazladan iki gun yattim surekli sicak su torbalari ile. O anin heycaniyla coktlda uzerinde durmadim ama simdi yakladik bir ay once tekrar kas spazmi gecirdim ve hala acisini cekiyorum gogusumde boyun ense sirt omuz ve kollarda dehset yanmali agrilarim var nefes darligi yaratiyor birde.surekli kalp krizi diye acile gidiyoruz. Ensemden basimin icine giren yanmali agriyi soylemiyorum bile iki is yapsam.hemen basliyor. Bir arkadasim dogumdan kalma birseymi diyince arastirmaya basladim yazinizi gordum sizin son durumunuz nedir acaba ne olur ne yaptiginizi yazip mesajimi cevaplarsaniz cok sevinirim.

bende çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan olacağım ama yazılanlar hiç iç açıcı değil

bende çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan olacağım ama yazılanlar hiç iç açıcı değil
Korkmayın herkesin aynı olmuyor, mesela ben spinal yapılırken hissetmedim bile ama sezaryen sonrası korkunç ağrılarım oldu. 15 gün kalkamadım açıdan. Ama ikinci üçüncü gün normal hayatına dönen tanıdıklarım var. Sebebini bilmiyorum ama galiba ameliyatı yapan doktorla da ilgili. Siz güzel düşünün güzel olsun. Ama imkanınız varsa normal doğum yapın ben sezaryeni kimseye tavsiye etmem

Maalesef en başından beri bana sezeryan dediler. Hem tüp bebek, hem de benim yaş (42) faktörüm yüzünden
Benim doktor profesör ama bilmiyorum ki iyi midir? Bizde Antalya’ya yeni taşındık, bir kaç tane hastane gezdim. Bu yine içlerinden iyiydi.
Pazartesi bir kaç test yapacaklarmış. Epiduralin enfeksiyon yapma ihtimali oluyor filan demişti.

Doktor degilde anestezi uzmani sanirim. Birde cok fazla hateket etmemen gerekiyormus. Bende cok fena bas agrisi yapti. Asiri siddetliydi ama herkeste olmuyor. Bas agrisi olursa eger yastiksiz duz bir zemine yatacaksiniz. Ve agri kesicileri saati saatine alicaksiniz. Umarim sikintisiz gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…