- 7 Aralık 2014
- 6
- 0
- 1
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 4 gün sonra spinal sezaryan ile doğum yapacağım allah nasip ederse ben kendi kararimla sezaryan istedim catimda biraz darlık vardı 1 tane düşük yaptım o psikolojiyi kafamdan atamadim ve kendime guvenemedim normal doğum için ama şuan sezeryanla ilgili iyi şeyler duymadım ne olursa olsun normal doğum daha iyi diyorlar bana fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden tesekkurler
nutellalikek tesekkur ederim.Gerçekten kafam çok karıştı Dr. Arayıp tekrar bu konuyu ve konuşmak istiyorum tekrar muayene olucam.Önceliğin dogalliktan yana olması gerekiyor ilk fikrimde böyleydi panik haliyle verdiğim bir karardı sezaryan hayırlısı olsun bakalım
Korkmayın herkesin aynı olmuyor, mesela ben spinal yapılırken hissetmedim bile ama sezaryen sonrası korkunç ağrılarım oldu. 15 gün kalkamadım açıdan. Ama ikinci üçüncü gün normal hayatına dönen tanıdıklarım var. Sebebini bilmiyorum ama galiba ameliyatı yapan doktorla da ilgili. Siz güzel düşünün güzel olsun. Ama imkanınız varsa normal doğum yapın ben sezaryeni kimseye tavsiye etmembende çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan olacağım ama yazılanlar hiç iç açıcı değil
Maalesef en başından beri bana sezeryan dediler. Hem tüp bebek, hem de benim yaş (42) faktörüm yüzündenKorkmayın herkesin aynı olmuyor, mesela ben spinal yapılırken hissetmedim bile ama sezaryen sonrası korkunç ağrılarım oldu. 15 gün kalkamadım açıdan. Ama ikinci üçüncü gün normal hayatına dönen tanıdıklarım var. Sebebini bilmiyorum ama galiba ameliyatı yapan doktorla da ilgili. Siz güzel düşünün güzel olsun. Ama imkanınız varsa normal doğum yapın ben sezaryeni kimseye tavsiye etmem
Doktor degilde anestezi uzmani sanirim. Birde cok fazla hateket etmemen gerekiyormus. Bende cok fena bas agrisi yapti. Asiri siddetliydi ama herkeste olmuyor. Bas agrisi olursa eger yastiksiz duz bir zemine yatacaksiniz. Ve agri kesicileri saati saatine alicaksiniz. Umarim sikintisiz gecer.Maalesef en başından beri bana sezeryan dediler. Hem tüp bebek, hem de benim yaş (42) faktörüm yüzünden
Benim doktor profesör ama bilmiyorum ki iyi midir? Bizde Antalya’ya yeni taşındık, bir kaç tane hastane gezdim. Bu yine içlerinden iyiydi.
Pazartesi bir kaç test yapacaklarmış. Epiduralin enfeksiyon yapma ihtimali oluyor filan demişti.