Diğer arkadaşlara geçmiş olsun ama korkmana gerek yok herkeste aynı olmuyor. Ben 16 ay önce aynı şekilde doğum yaptım ama hiç ağrım olmadı. Eve çıktıktan sonraki 3. günümde temizlik bile yaptım ama normal doğum yapmış arkadaşım 1 ay dikişlerim ağrıyor dedi. Benim ne sezaryen dikişlerim nede belimden iğne yapılan yerde hiç ağrı olmadı bugüne kadarda hiç bel sırt ağrısı çekmedim. Bünyeyle ve anesteziyi uygulayan ameliyatı yapan doktorla alakalı ve ben devlet hastanesinde doğum yaptım.Nisanda bende spinal olaracak sezeryan dogum yapacagim. Mecburi doktorlar tavsiyye gormus malesef. simdide bu paylasimlari gorupte korkmaga basladim
ozeldemi oldunuz nilufer hanim? doktor ve ya anestizist boyle normalmi karsiladilar? ne varki yani siradan bir hastanin bogurtusu normalmi yani?
ben de 3buçuk yıl önce spinal anesteziyle sezaryen doğum yaptım.belim çok güçsüz ve hassas oldu,nerdeyse yorulmadığım zaman bile ağrır oldu.1 ay sonra tekrar doğum yapacağım ama yine spinalle olursa korkuyorum ağrılarım ya daha çok artarsa diye.çünkü o zaman ben bittim,şu an bile zor dayanıyorum,ölmek istiyorum.o derece yani.bel fıtığı değil ama ne?kaslarım ağrıyor.iyisi mi ankara ya da istanbulda 1 uzmana görünmek doğumdan sonra
Merhaba arkadaşlar 4 gün sonra spinal sezaryan ile doğum yapacağım allah nasip ederse ben kendi kararimla sezaryan istedim catimda biraz darlık vardı 1 tane düşük yaptım o psikolojiyi kafamdan atamadim ve kendime guvenemedim normal doğum için ama şuan sezeryanla ilgili iyi şeyler duymadım ne olursa olsun normal doğum daha iyi diyorlar bana fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden tesekkurler
Merhaba ben gebelik zehirlenmesi yasadigim icin acil spinal sezerysn yaptilar. Yoksa normal bekliyorduk biz. Ve tek soyleyecegim sey kesinlikle normal dogum.. zorunlulugun yoksa tabi.
Cok tesekkur ederim nutellalikek cati darligi var ve panik atak var aslında yapabilsem mudahelesiz bir normal doğum istiyordum .Dr. İlk söylediğinde normal doğum yapicam demiştim fakat kum dökmeye başladım son 2 haftadır bir de yalancı doğum sancıları siklasinca Vazgeçtim dayanılmaz hal aldı çünkü
Yani cooook cooook asiri bir darlikta yoksa ki bu bana sacma geliyor cunku sancilar gelmeye baslayinca acilma da basliyor yani. Ben 27 haftalikken erken dogum teshisi koyuldu bildigin dogum sancisi cekiyordum ve su nisan hepsi gelmisti. Cocukta dogum kanalina gitmisti. 2 cm acilmam vardi cocuk esinden ayrilmasin dogum olmasin diye ugrastik mesela yoksa esinden de kurtulsa doguma girecektim. Halbu ki catilarim dardi senin gibi yani sanciyla cati aciliyor ve dogum suresi biraz uzuyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?