- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ya ne alakasi var sinirleniyorum artik buyugumsun diye saygisizlik yapmak istemiyorym konumdan istersen cikabilirsin
Yakismaz bana ama ben dogru soyluyorum hatta ankarada muayene oldum plastik cerrahi ve kadin doguma gorundumsaygısızlık da yapabilirsin, yaşla bir ilgisi yok durumun bence.
1. Ameliyattan sonra bol bol çay özellikle kahve içerseniz anestezinin etkisini çok çabuk atarsınız.Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
1)bas agrisi migren agrisi gibi siddetli mi nasil geciririz
2)hastanede kac gun kalinir
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler
Yakismaz bana ama ben dogru soyluyorum hatta ankarada muayene oldum plastik cerrahi ve kadin doguma gorundum
Doğuştan gelen şekil bozukluğu var ise gerçekten neden edilmesin?Ve 16 yasinda bir kiza, vajina muayne ettiler öyle mi? Ve Türkiyede!
Hmmm evett.
Doğuştan gelen şekil bozukluğu var ise gerçekten neden edilmesin?
Çocukların lazımlığı gibi bir şeyle. Beni kaldırmadılar ayağa.Nasil yani yattigin yerden tesekkurler bu arada
2 sene önce spinal anestezi ile sezeryan oldum püf nokta başı oynatmamak diye okumuştum doktorun sayfasında başımı hiç oynatmadım yukarı baktım hep uyuşma geçtiğinde kalkıp kendim yürüdüm baş ağrısı dönmesi hiç yaşamadımKonuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler
16 da olmayacagim zaten 18 olacagim orasinin goruntusu cok cirkin ve kaba duruyor doktor ameliyat istermisin dedi evet dedimSekil bozuklugu birseye engelmi? Saglik açisindan sorunmu?
Pek sanmam.
Ayrica 16 yasinda ve vücüd daha gelismekte. Bu yasta herhangi plastik cerahi bir isleme karsiyim.
Tesekkurler :)bende baş agrisi olmadi ayaklarimin acilmasi 3 4 saati buldu sanirim
genel anestezide aldigim icin ne ara acildigini tam hatirlamiyorum
İki sene sonraki ameliyat için acil yazmak da ne bileyim. Hayatınızda buraya yazmaktan başka bi işiniz yada meşgul olduğunuz bişey yok mu? Yani oturup buraya ne yazsam ne konu açsam diye mi düşünüyorsunuz.Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
Zaten islem için 18 demişler.Sekil bozuklugu birseye engelmi? Saglik açisindan sorunmu?
Pek sanmam.
Ayrica 16 yasinda ve vücüd daha gelismekte. Bu yasta herhangi plastik cerahi bir isleme karsiyim.
Ben hic basagrisi cekmedim. 1 gun hastanede yattim ertesi gun evime yuruyerek gittim. 1 hafta sonrada normal hayatıma dondum.Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
Zaten islem için 18 demişler.
Bir şeyleri duzeltmek için illa sağlık sorunu olması gerekseydi burda meme ve burun estetiği konusulmazdi en çok.
Ayrıca vajinal şekil bozukluğu da ayni burun meme ve bilumum organlar gibi şekli kotuyse psikoji etkileyecek bir şey ve cinsel birlikteliği bile zorlayabilir.
Doktor olacak demiş işte neden hala bence sağlık sorunu olusturmaz yeaaa yapiyorsunuz. Doktor musunuz ya da muayeneye size mi geldi? Anlayamıyorum böyle sürekli konu sahiplerine yalan bence ithami yapmaktan ne zevk alıyor bazıları.
Doktora çıktım ameliyat olacagim diyor sağlık sorunumu engel mi şekil bozukluğu diyorsunuz sabır.
Soruyu soran sıkıntılı olabilir, belki yalan belki gercek bilemem ama gördüğüm artık burda yardimdan çok itham edilmesi ve buna sinir oluyorum
TesekkurlerBen hic basagrisi cekmedim. 1 gun hastanede yattim ertesi gun evime yuruyerek gittim. 1 hafta sonrada normal hayatıma dondum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?