- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ben spinal oldum. Hic bas agrisi yasamadim kahve ic dediler ictim 2 bardak. Ameliyattin ertesi gunu ciktim. Zaten ameliyat oldugu gun yurutuyorlar seni ayni gece. Yurumeden ve tuvalete cikmadan cikarmiyorlar. Evede kycagimda cocukla ciktim hastaneden. Bir sorun yasamadim sonrasindada.Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
1)bas agrisi migren agrisi gibi siddetli mi nasil geciririz
2)hastanede kac gun kalinir
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler
Nasil yani yattigin yerden tesekkurler bu arada2 sene diye yanlış yazdın galiba. O zaman acillik bir durum yok ortada. Neyse evet başağrısı çok şiddetli oldu bende. Kafamı dik tutamıyordum. Bir kaç güne hafiflemişti. İlk gece tuvalet dahil kalkmak yasaktı. Yattığın yerden yapıyordun tuvaletini. Bol bol bitter çikolata yeyip kahve içersen bir nebze daha kolay atlatırsın bu süreci. Ben bilmediğimden o zamanlar çok sıkıntı yaşadım. Geçmiş olsun şimdiden.
TesekkurlerBen spinal oldum. Hic bas agrisi yasamadim kahve ic dediler ictim 2 bardak. Ameliyattin ertesi gunu ciktim. Zaten ameliyat oldugu gun yurutuyorlar seni ayni gece. Yurumeden ve tuvalete cikmadan cikarmiyorlar. Evede kycagimda cocukla ciktim hastaneden. Bir sorun yasamadim sonrasindada.
Kahve sevmem ama mecburBen spinal oldum baş ağrısı yaşamadım ama kahvem hazırdı ağrıyacak olsaydı
Ben ıkı y once spına oldum bas agrısı yasamadım sukur ve dırek kalktım ayaga ılkgın belımden asası uyusma gectı kalktım yurudum ve cok rahat gecırdım doktor dcok onemlı ozellıkle anestezıcınız ve kadın dogumcunuz ve ucuncu gun oglen taburcu edılıyorsunuz tavsıye ederınKonuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
1)bas agrisi migren agrisi gibi siddetli mi nasil geciririz
2)hastanede kac gun kalinir
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler
Benim ameliyatim vajinoplasti arkadaslar
Benim ameliyatim vajinoplasti arkadaslar
Ne diyosun ya kadin dogum doktoru karar verdi inanmiyosan cik konumdan artik biktim ha yalanci yorumlarindan vajianmda dogustan gelen sekil bozuklugu varKim karar verdi bu ameliyatın gerekli olduğuna yapılabilir olduğuna
Ben senin psikolojin için doktora gittiğine de inanmıyorum artık
Yarın okul açılıyor benceMune ile görüş kapatsın üyeliğini
Vajinamda dogustan gelen sekil bozuklyhu varAilen dışında farklı bir konu açtığın için tebrik etmeye geldim seni.
Yalnız 2 sene sonraki ameliyat için "acil" bilgi istemen çok normal değil gibi. Şimdiden kafana takma bunu, 2 sene sonra düşünürsün.
Güncelleme: vajinoplasti ameliyatıymış bir de. Yuh. Daha 16 yasindasin.
Biraz sert ciktim ozur dilerim ama biktirdilar ben bu ameliyati keyfimden yaptirmiyorum dogustan gelen sekil bozuklugu varKim karar verdi bu ameliyatın gerekli olduğuna yapılabilir olduğuna
Ben senin psikolojin için doktora gittiğine de inanmıyorum artık
Yarın okul açılıyor benceMune ile görüş kapatsın üyeliğini
benim oramda dogustan gelen sekil bozuklugu varSen 16 yaşındaki kızdın
2 sene sonra vajinoplasti olacaksın da onu soruyorsun
Para nereden gelecek annen kabul edecek mi
Otur ders çalış ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?