• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spinal anestezi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
1)bas agrisi migren agrisi gibi siddetli mi nasil geciririz
2)hastanede kac gun kalinir
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler

2 sene diye yanlış yazdın galiba. O zaman acillik bir durum yok ortada. Neyse evet başağrısı çok şiddetli oldu bende. Kafamı dik tutamıyordum. Bir kaç güne hafiflemişti. İlk gece tuvalet dahil kalkmak yasaktı. Yattığın yerden yapıyordun tuvaletini. Bol bol bitter çikolata yeyip kahve içersen bir nebze daha kolay atlatırsın bu süreci. Ben bilmediğimden o zamanlar çok sıkıntı yaşadım. Geçmiş olsun şimdiden.

Ben spinal oldum baş ağrısı yaşamadım ama kahvem hazırdı ağrıyacak olsaydı

Konuyu bilerek buraya actim obur kategoriye cevap gelmiyor isim acil ben 2 sene sonra spinal anestezi ile ameliyat olucam sormak istediklerim sunlar
3)ameliyat sonrasi yurunebiliyormu ya da etki gectikten sonra yurunuyor mu umarim cevaplarsiniz tesekkurler
Ben spinal oldum. Hic bas agrisi yasamadim kahve ic dediler ictim 2 bardak. Ameliyattin ertesi gunu ciktim. Zaten ameliyat oldugu gun yurutuyorlar seni ayni gece. Yurumeden ve tuvalete cikmadan cikarmiyorlar. Evede kycagimda cocukla ciktim hastaneden. Bir sorun yasamadim sonrasindada.

2 sene diye yanlış yazdın galiba. O zaman acillik bir durum yok ortada. Neyse evet başağrısı çok şiddetli oldu bende. Kafamı dik tutamıyordum. Bir kaç güne hafiflemişti. İlk gece tuvalet dahil kalkmak yasaktı. Yattığın yerden yapıyordun tuvaletini. Bol bol bitter çikolata yeyip kahve içersen bir nebze daha kolay atlatırsın bu süreci. Ben bilmediğimden o zamanlar çok sıkıntı yaşadım. Geçmiş olsun şimdiden.
Nasil yani yattigin yerden tesekkurler bu arada

Ben spinal oldum. Hic bas agrisi yasamadim kahve ic dediler ictim 2 bardak. Ameliyattin ertesi gunu ciktim. Zaten ameliyat oldugu gun yurutuyorlar seni ayni gece. Yurumeden ve tuvalete cikmadan cikarmiyorlar. Evede kycagimda cocukla ciktim hastaneden. Bir sorun yasamadim sonrasindada.
Tesekkurler

Ameliyattan ameliyata değişir bu

Ben spinal sezeryan oldum

Ne başım ağrıdı ne oram buram

Akşam kaldırdılar beni ameliyat sabah 11 de idi

Ama içerik önemli ameliyatın niteliği yerine vs göre değişir o

Ben ıkı y once spına oldum bas agrısı yasamadım sukur ve dırek kalktım ayaga ılkgın belımden asası uyusma gectı kalktım yurudum ve cok rahat gecırdım doktor dcok onemlı ozellıkle anestezıcınız ve kadın dogumcunuz ve ucuncu gun oglen taburcu edılıyorsunuz tavsıye ederın

Ailen dışında farklı bir konu açtığın için tebrik etmeye geldim seni.
Yalnız 2 sene sonraki ameliyat için "acil" bilgi istemen çok normal değil gibi. Şimdiden kafana takma bunu, 2 sene sonra düşünürsün.

Güncelleme: vajinoplasti ameliyatıymış bir de. Yuh. Daha 16 yasindasin.

Kim karar verdi bu ameliyatın gerekli olduğuna yapılabilir olduğuna

Ben senin psikolojin için doktora gittiğine de inanmıyorum artık

Yarın okul açılıyor bence Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ile görüş kapatsın üyeliğini
Ne diyosun ya kadin dogum doktoru karar verdi inanmiyosan cik konumdan artik biktim ha yalanci yorumlarindan vajianmda dogustan gelen sekil bozuklugu var

Ailen dışında farklı bir konu açtığın için tebrik etmeye geldim seni.
Yalnız 2 sene sonraki ameliyat için "acil" bilgi istemen çok normal değil gibi. Şimdiden kafana takma bunu, 2 sene sonra düşünürsün.

Güncelleme: vajinoplasti ameliyatıymış bir de. Yuh. Daha 16 yasindasin.
Vajinamda dogustan gelen sekil bozuklyhu var

Kim karar verdi bu ameliyatın gerekli olduğuna yapılabilir olduğuna

Ben senin psikolojin için doktora gittiğine de inanmıyorum artık

Yarın okul açılıyor bence Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ile görüş kapatsın üyeliğini
Biraz sert ciktim ozur dilerim ama biktirdilar ben bu ameliyati keyfimden yaptirmiyorum dogustan gelen sekil bozuklugu var

senin ruh sağlığın gerçekten iyiye gitmiyor ve bu forumun sana uygun olduğunu düşünmüyorum kendi adıma, kusura bakma.
D damdan a katılıyorum üyelik iptali konusunda.
Ya ne alakasi var sinirleniyorum artik buyugumsun diye saygisizlik yapmak istemiyorym konumdan istersen cikabilirsin

Back