Spinal anestezi sonrası

Ben de ayni şekilde 1 hafta once sezaryen oldum. Ve bu 3. Ben hiçbirinde agri cekmedim ki benim de migrenim var. Gebelikte migren tutmaz ama adet dönemlerinde 3 gün kendime gelemem. Ameliyathanede bana sonrasinda bir süre dik otur su vs icmeye baslayinca kahve falan da ic dediler. Siz kendinizi suçlamayın. Dümdüz yatmak buna sebep olabiliyor.

Sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah atlatırsın da doktorla konuşsan ne dicek. Banada ameliyat çıkışı baş ağrın olursa kahve iç demişti bı kaç ilaç vermişti bel ağrısı yeni başladı ilk zamanlar yoktu. Doğum yapalı ne kadar oldu senin

Ben de dolorex e takıldım. Parol ile es değer mi acaba? Normalde baska ağrı kesici vermezler de.

B
Bu yasadiginiz kesinlikle migren degil,anestezi sonrasi bekledigimiz bir yan etki.Ve adı post spinal bas agrisi.Spinal anestezi komplikasyonu.Herkeste olacak diye birsey yok ama oluncada oluyor iste,dogumdan sorna cok basinizi oynatmamaniz gerekidi o gun boyunca.Gunde en az 3 litre su cay kahve kola bitter cikolata kafein iceren hersey bolca tuketmelisiniz.Birde ağrıyı cok siddetli hissettginizde sert bir zemine sirt ustu yastiksiz yatin bir muddet kesildiğini göreceksiniz,ama haliyle ayaga kalkinca tekrar baslar.biraz zaman alıyor ama gececek, gecmis olsun

işte ben tam da bu sebepten ,doktorlarin tüm ısrarlarına rağmen genel anestezi ile doğum yaptım.seni korkutnak istemem ama etrafimda bir çok arkadasim bas agrisi ve ileriki yillarda bel ağrısı yaşadı.. hala belinde uyuşukluk hissediyorum diyen arkadasim var çocuğu 5 yaşında.ben anestezi doktoru akrabama sormuştum,bu kdr yan etkisi var neden yalvar yakar tüm hastane beni spinale yönlendiriyor diye, o da hastayi ayiltip bayiltmak külfet geliyor çoğu doktora dedi..
sikayetleriniz bir haftaya kadar azalacaktır biraz sabredin , sezeryan kolay bir ameliyat değil.. geçmiş olsun

Sagol canim keşke sezeryandan once konusma sansimiz olsaymis ben gruba yazmistim sanki ama kesinlikle milim dahi hareket etmeyin diye yan etkiler o zaman olurmus cunku anestezi doktoru da kizim sakin sakin kimildama demisti igne girince korkuyla irkilme acilmiycak diye

Yani bilmiyorum.. annem 2 ay yatmıştı migrenden.. baş ağrısı, mide bulantısı, kusma isteği, ışığa hassasiyet... Belirtileri ilk anlattığında doktor migren olduğunu söyledi.sonra birkaç film, mr, tomografiyle netleştirdiler.. migren psikolojik bir durum zaten

Bana hiç boyle seyler söylemediler var ya. Şu içtim nescafe falan içmiştim. Ve evet dümdüz yattım hep. Şansıma

20 günü geçti kuzum iste doğum yapalı doktor dolorex emziriyorsaniz zararlı olur dedi. Ay deliricem baska doktor vermişti bunu. Baska kadin doğumcu. Bana dediki simdi günde 3 kez parol ic. Gecmezse nöroloji . Oofff

Ben de dolorex e takıldım. Parol ile es değer mi acaba? Normalde baska ağrı kesici vermezler de.
Dolorex i veren baska bir doktor. Simdi bana sezeryan yapan doktor dediki emziriyorsaniz zararlı olur. Ama ben doğumdan beri 7 8 tane içmiştim valla çıldırıcam. Parol ic gunde 3 kez diyor.

Keşke ya. Hatırlamıyorum ki oynadım mi hareket ettim mi ama beni tuttular. Orda bilmiyorum ki. Gercekten zormus ya. Kimsenin başına gelsin istemem. En konforlu diye bir de orada doktorun biz spinali öneriyoruz ama isterseniz uyutalim demesinden ötürü tercih ettimn

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Gün-de 3 litreyi buluyordur içtiğim su. Emzirdigim için baya içiyorum. Susuyorum da. Kahvede 2 ya da 3 bardak içiyorum. Sırt üstü yatmayı da denicem sagolun tekrardan..

Kanka bende sszeryan oldum biliyosun ve sezeryandan sonra bende migren başladı spinalle alakalı olabilir mi bilmiyorum ara sıra tutar.hiç ömrümde başımın Ağrıdığını bilmezdim oysa ki

Dolorex i veren baska bir doktor. Simdi bana sezeryan yapan doktor dediki emziriyorsaniz zararlı olur. Ama ben doğumdan beri 7 8 tane içmiştim valla çıldırıcam. Parol ic gunde 3 kez diyor.
Baş ağrısını ceken bilir sizi cok iyi anliyorum. Sakin olun. En azkndan gecici bir durum olumlu düşünün. En kisa zamanda gecer insallah. Saglikla büyütün oglunuzu

20 günü geçti kuzum iste doğum yapalı doktor dolorex emziriyorsaniz zararlı olur dedi. Ay deliricem baska doktor vermişti bunu. Baska kadin doğumcu. Bana dediki simdi günde 3 kez parol ic. Gecmezse nöroloji . Oofff
Hepsi ayrı ayrı canımızı yolda bulmadık

Baş ağrısını ceken bilir sizi cok iyi anliyorum. Sakin olun. En azkndan gecici bir durum olumlu düşünün. En kisa zamanda gecer insallah. Saglikla büyütün oglunuzu
Amin insallah sağlıkla büyüsün cok sagolun. Bebege bise olmamıştır herhalde iyi gözüküyor da..hatta ağlıyor valla bu doktorlara varsa hakkım helal etmiyorum. Allah sizinde çocuğunuzu bağışlasın insallah Rabbim

Kanka bende sszeryan oldum biliyosun ve sezeryandan sonra bende migren başladı spinalle alakalı olabilir mi bilmiyorum ara sıra tutar.hiç ömrümde başımın Ağrıdığını bilmezdim oysa ki
Ya şaka gibi gercekten. 1000 kisi de 1 olan bisey bizemi denk geldi ki. Sanada geçmiş olsun kuzum

Dogru söylemiş akraban. Ben rahim filmi çekilecektim. Korkuyordum. Doktor sey demişti anesteziye gerek yok acimayacak merak etme . Ben anestezi sevmiyorum hastada sersemlik oluyor falan demişti. Demek ki bunların düşüncesi böyle.. teşekkür ederim. Gercekten sezeryan dan sonra baska seyler de yaşadım ben. Sans meselesi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…