Sade türk kahvesi iç yeşil çay iç geçmiş olsunMerhaba kızlar
20 aralıkta spinal anestezi ile doğum yaptım ama bu lanet baş ağrısından kurtulamadım aklımı kaçırıcam ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne emirebiliyorum başımı önüme eğemiyorum doktorum devamlı sırt üstü yat ve bol su iç dedi günde 5 litreye yakın su içiyorum kahve bitter çikolata hepsini tüketiyorum delirmek üzereyim ağrı kesici iğneler serumlar hiö biri fayda etmiyor 1 yaşında bi kızım daha var napıcamı şaşırdım allah aşkına başına gelen ve çare bulan varmı bana yardım edin
25 gün önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım çok şükür hiç birini yaşamadım. Sadece dikişlerim agrirdi o kadar ama şuan iş yapamiyorum 10 dakika ayakta dursam sırtım ağrıyor acaba bu hep böyle devam mı edecrk diye korkuyorumMerhaba kızlar
20 aralıkta spinal anestezi ile doğum yaptım ama bu lanet baş ağrısından kurtulamadım aklımı kaçırıcam ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne emirebiliyorum başımı önüme eğemiyorum doktorum devamlı sırt üstü yat ve bol su iç dedi günde 5 litreye yakın su içiyorum kahve bitter çikolata hepsini tüketiyorum delirmek üzereyim ağrı kesici iğneler serumlar hiö biri fayda etmiyor 1 yaşında bi kızım daha var napıcamı şaşırdım allah aşkına başına gelen ve çare bulan varmı bana yardım edin
Sırt ağrınız var mı hâlâSırt üstü değil de başınız daha yukarıda olacak şekilde yatmak iyi geliyor, düz yatınca başa etki etmeye devam ediyor demişti bana doktor, daha dik gibi yat demişti 2 hafta öyle yatmıştım. 2 haftaya geçmişti ama sizin kadar ağrım olmamıştı
Benim 2 sene oldu herhalde spinal anestezi alalı, sırt ağrım baş ağrımdan daha uzun sürmüştü ama baş ağrım 2 haftada geçtiyse bel ağrım belki 1 ay sürdüSırt ağrınız var mı hâlâ
Banada sırt üstü yat dedi yattığım sürece çok ağrım olmuyor ama devamlıda yatamıyorum emzirmeye kalkıyorum eğilemiyorum dün serum taktırdım acildeki doktorda devamlı yat spinalin yan etkisi dediSırt üstü değil de başınız daha yukarıda olacak şekilde yatmak iyi geliyor, düz yatınca başa etki etmeye devam ediyor demişti bana doktor, daha dik gibi yat demişti 2 hafta öyle yatmıştım. 2 haftaya geçmişti ama sizin kadar ağrım olmamıştı
Benimde migrenim var ama migren ağrısını arar oldum bu migrenden beter1 ay sabredin birşeyiniz kalmaz.. ben de aynı durumu yaşadım çok zor, zaten kronik migren sahbiyken Migrenden beter ağrılar yaşadım.. benim de 1 bucuk yaşında kızım var, ne kadar bensinizsağlıcakla büyütün ,
Spinalden sonra sırt ağrısı oluyomu bilmiyorum insanın neresi ağrıyosa canıda orda oluyor doktorunuzla bi görüşün isterseniz25 gün önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım çok şükür hiç birini yaşamadım. Sadece dikişlerim agrirdi o kadar ama şuan iş yapamiyorum 10 dakika ayakta dursam sırtım ağrıyor acaba bu hep böyle devam mı edecrk diye korkuyorum
Benim üç ay olacak neredeyse ama hala ağrıyor belim, sırtım, kalçam… Çıldırmak üzereyim.25 gün önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım çok şükür hiç birini yaşamadım. Sadece dikişlerim agrirdi o kadar ama şuan iş yapamiyorum 10 dakika ayakta dursam sırtım ağrıyor acaba bu hep böyle devam mı edecrk diye korkuyorum
Ne demek canı orda oluyor anlamadimSpinalden sonra sırt ağrısı oluyomu bilmiyorum insanın neresi ağrıyosa canıda orda oluyor doktorunuzla bi görüşün isterseniz
Çok şükür hiç baş agrisi yaşamadım bünyeden bünyeyr degisiyor ama 25 gün oldu hâlâ sırt ağrısı çekiyorumBenim 2 sene oldu herhalde spinal anestezi alalı, sırt ağrım baş ağrımdan daha uzun sürmüştü ama baş ağrım 2 haftada geçtiyse bel ağrım belki 1 ay sürdü
Ben doğum yapmadım farklı bi ameliyat olmuştum. Doktor çay kahve tüket bol bol demişti, ben de hani sıvı tüket anlamında dedi sanmıştım, kahve dokunur diye su içtim sürekli. Meğerse kafeinin yararı varmış :)) içmediğim için baş ağrısını da hissettim epeyÇok şükür hiç baş agrisi yaşamadım bünyeden bünyeyr degisiyor ama 25 gün oldu hâlâ sırt ağrısı çekiyorum
Ben hiç içmedim kahveBen doğum yapmadım farklı bi ameliyat olmuştum. Doktor çay kahve tüket bol bol demişti, ben de hani sıvı tüket anlamında dedi sanmıştım, kahve dokunur diye su içtim sürekli. Meğerse kafeinin yararı varmış :)) içmediğim için baş ağrısını da hissettim epey
3 ay çok uzun bence doktorunuzla bi görüşün belki başka bi sebebi vardırBenim üç ay olacak neredeyse ama hala ağrıyor belim, sırtım, kalçam… Çıldırmak üzereyim.
Yani canımız acıyan yerde oluyor demek istedimNe demek canı orda oluyor anlamadim
Günde 6 kupa içiyorum banamısın demedidr.ablama nescafe tüketirse bas agrısı azalır demişti gercekten cabuk kesildi agrısı
Bu hafta bir ortopediye görünücem ya kesin bişey var yani bu kadar ağrı normal değil3 ay çok uzun bence doktorunuzla bi görüşün belki başka bi sebebi vardır