Spinal anestezi sonrası baş ağrısı lütfen yardım:(

amazonkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
3
0
29
17 aralıkta polip ameliyatı oldum. Belden uyuşturdular. Aynı gün taburcu oldum. Hastaneden çıktığım andan itibaren anormal geçmeyen baş ağrım var ayağa kalkamıyorum hoçbir şey fayda etmiyor. Yaşayanlar var mı kaç günde geçer dayanamıyorum artık tuvalete bile kalkamıyorum beynim zonk zonk ediyor lütfej yardım edin böyle olduğunu bilsem ameliyat olmazdım kaç gündür ağlıyorum...

Merhaba ben dogumdan sonra yasadim onu berbat bi durum biliyorum kafein almaniz gerekiyor ama bana o da etki etmemisti ameliyat oldugunuz hastaneye gidin anestezi bolumuyle gorusun orasi bi serum hazirlatmisti bana o biraz etki ediyor baska da hic bir caresi yok bi de parolun kafeinli olani onu tavsiye etmisti bana anestezi dr u cok ama cok zor hep yatar pozisyonda kalmaya calisin

Kahve bana da etki etmedi bugun 4.gün deli gibi agriyor sizde ne kadar zamanda geçti ? Hastaneye gidemyorum ayaga kalkamiyorum ki oturamiyorum bile

esim arabayla gotururken bende aglamistim araba sallandikca basim daha cok agrimisti 1 haftayi bulmustu benimki eger hastaneye gidemeyeceksiniz o dedigim agri kesiciyi edinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…