- 27 Kasım 2022
- 12
- -1
- 25
- Konu Sahibi Anonim 163848Zc
Kızlar 3 gün önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım o kadar çok sinirliyim ki saçma sapan ay yok çok acıdı ay hissettim ay bayıldım ayildim iyi misiniz? İnsanları korkutarak elinize ne geçiyor bilmiyorum. Hiç de korkmayın bu bünye meselesi de değil normal doğum yapmıyorsunuz değişkenlik göstermez. Ameliyat ortamı korkulacak yer değil gayet güzel sessiz sakin size sevecan elinizden tutan güzel insanlar var. Girer girmez pata küte sizi kesmiyorlar güzel bir sohbet tanışma ondan sonra yapılan işlem anlatılıyor ki içiniz ferah olsun anestezi uzmanı sizi oturtuyor belinizi soğuk batikonla sileceğini söylüyor o sıra da zaten hasta bakıcı sizi tutarken elinizi de tutuyor ki ben batikonu hissettim sonra iğne yapıyorum diyince hissetmedim bile bir baktım uyuşmuşum sonra sizi nazikçe yatiriyorlar. O sıra herkes hazırlanmış oluyor başında sohbet ederken bir bakıyorsun bir yerden bebek ağlıyor ne ara oldu derken istersen seni uyutalım diyorlar karar size kalmış ben hafif sedasyon istedim ve ne ağrı ne acım vardı dokunmalar evet hissediliyor ama acı yok o yüzden strese girmeyin kızlar