• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spinal anestezi ile sezeryan doğum yapanlar bakabilirmisiniz?

sorgunlu66

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
482
2
318
35
Rize
11 gün önce sezeryan doğum yaptım.kanamam 2 gün öncesine kadar vardı ama artık yok.kilotumda ıslaklık oluyor.bayağı ıslanıyo yani.vajinal bi akıntımı yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamadım.acaba normal bi durum mu? başına böle bişey gelen var mı?pazartesi doktora gidicem ama o güne kadar bi bilgim olsun istiyorum cevap bekliyorum lütfen.:59:

ben epudural spinal kombine sezaryan oldum.20.günümüz ve ara ara duruyor kanamam ama tekrar geliyor.bazen sadece wc kağıdında görüyorum kırmızılık ama ped koyuyorum hep çünkü tamamen bitmiyor.1-2 gün sonra tekrar gelir sizinki de zannımca.idrar kaçıracak bi şey yaşamadık kokrmayın bence.benim 3 dogumum oldu spinal epudural ve kombine hepsini denedim.böyle bi sıkıntım olmadı çok şükür.sizinkide akıntıdır oda kanamaya tekrar döner diye düşünüyorum

teşekkür ederim cevabınız için.buraya yazdıktan sonra dediğiniz gibi tekrar tam kan olmasada kanama oldu.ama ıslaklık hala var.galiba oda vajınal.

Back