- Konu Sahibi didossssss
Kızlar 2. Sezaryen olcam ilki genel anestezi ile oldum ama ben şimdi spinal istiyorum böyle doğum yapanlar varsa lütfen nasıl oldu anlatır misiniz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de oğlumu genel anesteziyle doğurdum. kızım da hemen ayaklanmak istediğim için spinal olayım dedim. gözünü korkutmak istemem ama ben çok sıkıntı çektim. baş ağrım çok oldu. aman yarabbim o ne biçim bi baş ağrısıydı öyle. 15 gün gözümü açamadım ağrıdan. ne kahve ne bol su hiç biri fayda etmedi. her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bi şey yok tabii
bir ay önce yakın bir arkadaşım spinal oldu. o ise hiç bi problem yaşamadı. yalnız belinde ve bacaklarında siyatiğe benzer ağrılar olmuş söylediğine göre.
hayırlı doğumlar
Ben cok riskli bir gebelik gecirdim. Hormonel sıkıntılarımdan dolai obezite problemim vardi. Doguma 127 kg ile girdim. Spinal anestezi önerdi doktorum ama dogum yaptigim hastanenin anestezisti ile calismadi. Ozellikle baska bir doktor cagirdi ve her doktor ince calisamaz demisti. Hic bir sikinti yasamadim. Ayni gun ayaktaydim. Ustelik bir sure makineyi sirtta takili birakiyorlar ve operasyon sonrasi agri kesicini bir tusa basarak hallediyorsun. Tabii doz ayarli istedigin kadar yapamiyorsun o ayri:) icerde sohbet guzeldi, esimin elinden tutabilmek inanilmaz rahatlaticiydi. İgneyi belime takmadan o bolgeyi uyusturduklari icin canim da yanmadi. Ben tavsiye ediyorum.
İnş. bnmde iyi geçer cnm ya çok istiyorum ilk ben görmek istiyorum bebeğimi
İnş. bnmde iyi geçer cnm ya çok istiyorum ilk ben görmek istiyorum bebeğimi
Benim ablamda spinal oldu 2. doğumunda ama çok baş ağrısı çekti senin gibi gerçi anestezi uzmanına bağlıymış konuşcam doktorumla endişeliyim ya
yok mu başka tavsiyesi olan
anlaşılan yan etkiler kişiden kişiye değişiyor:44:
bende karar verme aşamasındayım
ya prenses doğum yada sezaryan düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum sevgili anneler