- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
- Konu Sahibi Pitircik81
-
kışıye göre değişiyor o zamn bu ağrılar.korkuyorum hemde çok ama yapacak bişey yok.normal dogumdan ve tamamen uyumaktan daha çok korkuyorum.Spinal anesteziyle dogum yaptim bende dogum ve sonrasi cok kolay gecti hemen toparlandim.bebegimi hemen gordum cok guzeldi.hemen emzirebildim.doktorum bol su ic dedi ve sek kahve bas agrisi olmasn diye ama bende olmadi hic zaten bolca su ictim cabuk toparlandim boylece.hic korkma bol dua et.
Yaaa çok korktum şuan.genel anestezıden daha çok korkuyorum onun yan etkılerı daha. Fazlaymış.normaldende korkuyorum napcam bilmiyorum.çok gergınım şu anda.keske normalden korkmasam.
bende cok korkuyodum aniden suyum geldi ve apar topar gece hastaneye gittik hic bisey anlamadan dogumum oldu.iyikide oyle olmus.genel anestezi tercih etmeyin bence ameliyathanede kotu olursaniz 5 10dk uyutuyolar yada sakinlestirici yapiyolar.dogum sonrasi ayaga kalkmakta zor fln degil korkutmasin kimse sizi hersey yilunda gider insallahkışıye göre değişiyor o zamn bu ağrılar.korkuyorum hemde çok ama yapacak bişey yok.normal dogumdan ve tamamen uyumaktan daha çok korkuyorum.
Şöyle düşün normal doğum sonrası ne sen ne bebek sıkıntı çekmiyo. Sezeryan bebeklerin gaz ve kabızlık sorunu var solunumları dengesiz normal doğumda açılıyo hepsi ve adı üstünde normal. İnşallah bir avazda kurtulursunkışıye göre değişiyor o zamn bu ağrılar.korkuyorum hemde çok ama yapacak bişey yok.normal dogumdan ve tamamen uyumaktan daha çok korkuyorum.
Saol canım sabah eşimle konuştuk beni ikna ettı.yarın fr gıtcem eğer catı muayenesinde bişey çıkmazsa normal yapabılırsın derse sansımı deneyecegım.tesekkur ederım inşallhh bende kurtulurum.Şöyle düşün normal doğum sonrası ne sen ne bebek sıkıntı çekmiyo. Sezeryan bebeklerin gaz ve kabızlık sorunu var solunumları dengesiz normal doğumda açılıyo hepsi ve adı üstünde normal. İnşallah bir avazda kurtulursun
İnşallah canım bende bebeğimi saglıkla bı kucağıma alssydım.hepsındende korkuyorum aslında ama bişekılde çıkacak.nasıl olack bilmiyorum en başından beri normal idtıyordum video izledim ve kendimi korkuttum.Allah ım hauırlısını versın yarın bellı olur.tesekkur ederım.bende cok korkuyodum aniden suyum geldi ve apar topar gece hastaneye gittik hic bisey anlamadan dogumum oldu.iyikide oyle olmus.genel anestezi tercih etmeyin bence ameliyathanede kotu olursaniz 5 10dk uyutuyolar yada sakinlestirici yapiyolar.dogum sonrasi ayaga kalkmakta zor fln degil korkutmasin kimse sizi hersey yilunda gider insallah
İnşallah allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin hepsi unutuluyo nasıl doğurursan doğur hemen ayağa kalkıyosun ama eğer fırsatın varsa dinlenebildiğin kadar dinlen lohusalıkta kendine çok dikkat et ilerde çok çekersin yoksa benim çatım da herşeyim de normaldi normal doğuma gittim ama gidişat iyi olmayınca sezeryana alındım herşeyin hayırlısı yani en önemlisi senin ve bebeğin sağlığı sen sadece bunu düşünSaol canım sabah eşimle konuştuk beni ikna ettı.yarın fr gıtcem eğer catı muayenesinde bişey çıkmazsa normal yapabılırsın derse sansımı deneyecegım.tesekkur ederım inşallhh bende kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?